Bari til Durres færge

Bari Durres færgeruten forbinder Italien med Albanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 12 gange Uge, Adria Ferries 13 gange Uge & Ventouris Ferries servicen er tilgængelig op til 12 gange Uge.

Der er 37 overfarter Uge på Bari Durres overfarten mellem Italien og Albanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Bari - Durres færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 12 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris
 • Adria Ferries
  • 13 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris
 • Ventouris Ferries
  • 12 Afgange Ugentlig 9 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Bari Durres Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bari Durres ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bari Durres færge anmeldelser

 • "Godt personale, nem tur."

  Fra det øjeblik, jeg tjekkede ind, var personalet imødekommende og hurtige til at tilbyde hjælp. Spørgsmål jeg havde blev hurtigt besvaret og de var meget venlige. Værelset var godt og måltidet om bord var godt. Den engelske meddelse var ikke nem at høre på værelset, men udover det, var det en god oplevelse.

  'Sandy' rejste på Bari Durres ruten med Grandi Navi Veloci

  Læs mere Læs mindre
 • "God familietur fra Bari til Durres"

  Vores familie på fire var meget tilfredse med vores tur fra Bari til Durres i juli 2014. Vi havde en 4-personers indvendig kabine med bad, som var perfekt til vores behov....ren og stille. Det var en lettelse efter de kaotiske og beskidte omgivelser ved havnen i Bari. Pålæsningen er noget rod, men jeg ved ikke, hvor meget er Adria Lines skyld.... Det er et kæmpe spild af tid, og en dårlig sidste oplevelse af Italien.

  'Glenn' rejste på Bari Durres ruten med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari - Durres færge"

  Bari terminal er temmelig forvirrende: der er faktisk to terminaler; en til venstre for hoveddelen, hvor man skal hente sine billetter, derefter skal man vente på en bus til hoveddelen, hvor man finder check-in, sikkerhedskontrollen osv. Afgangstiden burde have været kl. 23:00, men vi sejlede først kl. 00:30, og ankom næsten en time for sent næste morgen! Rummet med sæder på det øverste dæk var meget beskidt og sæderne var nedslidte, og lyset er tændt hele natten. Derudover var der larm fra barn et dæk under og dørene blev ikke holdt lukket hele tiden. Men på dæk 4 (dækket, hvor man finder receptionen) er der et rum, som næsten er ukendt, med dejlige, hvide lædersæder, og hvor lyset kan dæmpes eller endda slukkes. Jeg havde hele rummet for mig selv, hele tiden. Albanien ankomst uden problemer.

  'Robert' rejste på Bari Durres ruten med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre
 • "Forbedringer"

  Jeg ville sige, at de kunne lave forbedringer på alle områder, men ok.

  'Anonym' rejste på Bari Durres ruten med Adria Ferries på Claudia

  Læs mere Læs mindre

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Durres Guide

Byen Durres er beliggende på Albaniens vestkyst ved Adriaterhavskysten, ca. 35 km fra Tirana, Albaniens hovedstad og 30 km fra Tiranas internationale lufthavn. Durres ligger også kun ca. 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi, som ligger på kysten af en af de smalleste dele af Adriaterhavet. Byen kan spores tilbage til 627 f.kr., og er hjemsted for Durres Ancient City Wall, også kaldet Durres Castle, og det største amfiteater på Balkan, som ligger nær byens havn. Andre populære bygninger i byen omfatter dens hovedbibliotek, det kulturelle centrum, og museer.