COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ancona - Zadar er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Kroatien side

Om bord på færgerne

Ancona - Zadar færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 9 hr
  • Get price

Ancona Zadar færge anmeldelser

 • "En god overfart"

  Samlet var det en god oplevelse. Indtjekningen kunne forbedres. Hundredvis af mennesker, og kun én indtjekning åben. Den ansatte var under stort pres, men håndterede det godt. Vi var i kø i en time.

  'Zadar' travelled on Zadar

  Læs mere Læs mindre
 • "Vurdering"

  Vi syntes, at det var en fin tur over til Zadar. Lidt enkel frokost, men ellers var det en udmærket overfart.

  'Zadar' travelled on Zadar

  Læs mere Læs mindre
 • "Nemt og bekvemt"

  Lidt kaotisk ombordstigning i Ancona, Italien. Men på selve skibet super service. Vores 2 personers kahyt var pæn, ren og virkede ny renoveret. Vi spiste god aftensmad i restauranten for billige penge, og personalet i restauranten var meget venlige og imødekommende.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Ancona til Zadar færge

Ancona Zadar færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ancona Zadar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.


Zadar Guide

Zadar er en af Kroatiens mest populære turistmål. Byen ligger ved Adriaterhavskysten, nord for Split og Dubrovnik og omkring 3 timers kørsel fra Zagreb. Den gamle by har en række romerske ruiner, smukke kirker og nogle dejlige strande, som alle er populære blandt besøgende. Der er også nogle dejlige øer og nationalparker, der alle er indenfor rækkevidde af byen. En populær attraktion i Zadar er det daglige marked, der betragtes som et af de bedste i landet og har et stort udvalg af friske råvarer. Byen er især kendt for sit store antal af kirker.