Ancona til Zadar færge

Ancona Zadar færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ancona Zadar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ancona - Zadar færgeselskaber

  • Jadrolinija
    • 5 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Ancona Zadar Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ancona Zadar ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.

Zadar Guide

Zadar er en af Kroatiens mest populære turistmål. Byen ligger ved Adriaterhavskysten, nord for Split og Dubrovnik og omkring 3 timers kørsel fra Zagreb. Den gamle by har en række romerske ruiner, smukke kirker og nogle dejlige strande, som alle er populære blandt besøgende. Der er også nogle dejlige øer og nationalparker, der alle er indenfor rækkevidde af byen. En populær attraktion i Zadar er det daglige marked, der betragtes som et af de bedste i landet og har et stort udvalg af friske råvarer. Byen er især kendt for sit store antal af kirker.