Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Korcula

Korcula er en kroatisk ø, som ligger lige ud for den dalmatiske kyst i Adriaterhavet.

Dens natur består af tæt granskov, charmerende landsbyer og smukke vinmarker. Mod syd er der over to hundrede smukke bugter og nogle små sandstrande.

Korculas gamle bydel er et arkitektonisk mesterværk, præget af høje tårne og en klynge af huse med røde tag. De blev udviklet på denne måde, for at beskytte borgene fra vinden.

Besøg St. Marks Cathedral på den gamle bydels torg. Det blev bygget med lokale kalksten i en renæssancestil med fascinerende bronze statuer og venetianske malerier indeni.

Den sydøstlige by Lumbarda har Grk vinmarker, som anvendes til at producere øens berømte Grk vin. Lumbarda er en fredelig tilbagetrækning fra den travle by Korcula Torn, med sine rolige sandstrande.

Olivenolie er en vigtig eksportvare, som primært produceres i Vela Luka på vestkysten. Der er et olivenolie museum i udkanten af byen, der sælger fine olier og har værktøjer.

Korcula har en rig kulturhistorie og en række skikke. En sådan tradition er Moreska, som er en spektakulær sværd dans, som går tilbage til begyndelsen af det 17. århundrede. Den indebærer to grupper af dansere, som udøver en kamp over skæbnen af en tilsløret kvinde. Den blev oprindeligt udført ved særlige civile lejligheder, men udføres nu hver uge for turister.

Man kan sejle til Vela Luka fra den italienske kystby Pescara. Ruten drives af SNAV, som har et par afgange ugentligt med en gennemsnitlig sejltid på 4½ timer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • TP Line
    • Få pris

Ruter og havne i Korcula