Ancona til Split færge

Ancona Split færgeruten forbinder Italien med Kroatien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Jadrolinija servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 15 m.

Der er 9 overfarter Uge på Ancona Split ruten mellem Italien og Kroatien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ancona - Split færgeselskaber

 • SNAV
  • 5 Afgange Ugentlig 11 t
  • Få pris
 • Jadrolinija
  • 4 Afgange Ugentlig 10 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Ancona Split Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ancona Split ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ancona Split færge anmeldelser

 • "Ancona -Split Blue line"

  Samlet set var færgen bedre end for forventet. Kabinen var ren og perfekt. Som altid, var der kaos i Ancona havn, da vi skulle hente vores færgebillet fra havnekontoret (mindst to timer før, men tillad mere tid). Køerne var enorme – der var kun en skrank åben, eller det troede vi. Selvom vi havde booket med SNAV, sejlede vi faktisk med Blueline, så mens jeg ventede i køen, tjekkede min mand skranken ved Blueline, hvor vores billet blev udstedt. Alle passagerer skal gå om bord, mens føreren køre bilen om bord. Sørg for at du har korrekte billetter på dig, så du kan gå i køen, igen, for kabiner. Spiste ikke om bord, men prøvede juice baren, som var €4 for en frisk juice. Ankom til Split til tiden, men aflæsning tog lidt tid.

  'Anonym' rejste på Ancona Split ruten med SNAV

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur med motorcykel"

  Fremragende service og virkelig venligt personale.

  'Paul' rejste på Ancona Split ruten med SNAV

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Skibet var et fremragende valg for vores tur. Sengene var super behagelige. Hele oplevelsen var rigtig god.

  'Rosaire A' rejste på Ancona Split ruten med Blueline på Regina della Pace

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Vi sejlede fra Ancona til Split i juli og hele oplevelsen var god. Kabinen var behagelig, brusebadet godt, og båden havde masser af dæk. Jeg har været på pænere færger, men denne var god og ville bruge igen.

  'Karen' rejste på Ancona Split ruten med Blueline på Regina della Pace

  Læs mere Læs mindre

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.

Split Guide

Den kroatiske by Split ligger i den centrale del af Dalmatien, på den sydvestlige side af landet og har en malerisk beliggenhed på bredden af Adriaterhavet. Split er en gammel havneby, der er centeret omkring det store Diocletians Palads fra romertiden, og har mange barer, restauranter og cafeer. Ud over sit enorme palads og den gamle bydel, som er fuld af gamle bygninger og paladser, er byens havn en ekstra bonus for besøgende, da der er mange ekstra faciliteter at nyde.

Bjerget bag byen giver den en dejlig kulisse. Byen har ikke nogen strande, men Bacvice strand ligger i nærheden og er ofte travl om sommeren. Andre populære strande er Kasjuni Cove i vest, Zlatani Rat strand på Barc øen og Poctocine strand på Bol øen.

Der er færger fra byens havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.