Bari til Dubrovnik færge

Bari Dubrovnik færgeruten forbinder Italien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Bari Dubrovnik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bari - Dubrovnik færgeselskaber

 • Jadrolinija
  • 4 Afgange Ugentlig 10 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Bari Dubrovnik Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bari Dubrovnik ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bari Dubrovnik færge anmeldelser

 • "Venlige folk"

  Vi var glade for at møde det venlige personale, efter vores efaringer i Italien. Kabinen var ren og passende. Morgenmaden var basic, men velkommen.

  'Ian' rejste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk!"

  Vidunderlig oplevelse! Sov rigtig godt. Dejligt personale.

  'Anonym' rejste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija på Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre
 • "Bari Dubrovnik færge"

  perfekt. ingen problemer, til tiden, nice staf

  'Brian' rejste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse!"

  Vi så ikke frem til at rejse om natten mellem Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke kun venlige, men også dejlig vittige (specielt herrerne ved receptionen). De var meget hjælpsomme og imødekommende. Den eneste negative ting vi husker var, da vi var på udkig efter et sted at sidde om natten (vi havde ikke kabine), og befandt os i en gang, hvor de private kabiner var, kom et medlem af personalet og skældte os ud, fordi vi var der og tilbød ikke rigtig nogen hjælp, udover at aggressivt fortælle os, at vi ”hørte til” nedenunder uden overhovedet at kigge på vores billetter. Hendes dårlige kundeservice blev dog overskygget af herreren i receptionen, som nævnt tidligere. Tjenerne var også virkelig rare. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale at booke en kabine.

  'Bailey' rejste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija på Dubrovnik

  Læs mere Læs mindre

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien ved Adriaterhavskysten. Byen, som er et Unesco verdensarv område, er en af de mest populære destinationer i Middelhavet, og en af byens mest besøgte attraktioner er dens bymure. De er omkring 6 km tykke og omkring 2 km lange, og blev bygget med en række tårne for at forsvare byen. Byens arkitektur er spektakulær og omfatter mange kirker, klostre, museer og springvand. Byens katedral, som er fra det 18. århundrede, indeholder levn fra det 11. og 18. århundrede.
Byens færgeterminale ligger i Kantafig området Gruz Bay, omkring 3 km fra den gamle bydel. Der er færgeforbindelser til Bari, Rijeka, Stari Grad, Korcula og Mijet.