Dubrovnik
Split
Færger til Kroatien
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Dubrovnik til Split færge

Dubrovnik Split færgeruten forbinder Kroatien med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dubrovnik Split færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Dubrovnik til Split?

  Færgeoverfarten fra Dubrovnik til Split tager ca. 5h 15m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Dubrovnik og Split?

  Der er 1 færgeoperatør for Dubrovnik til Split, og dette er
  • TP Line
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Dubrovnik til Split?

  Book færger fra Dubrovnik til Split via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien region, og er en af de mest besøgte destinationer i Middelhavet. En af de mest populære attraktioner i byen er dens vægge, der strækker sig næsten 2 km rundt i byen. Væggene er 4-6 meter tykke på landsiden, men er meget tyndere på søsiden.

Dubrovniks færgeterminal ligger i Kantafig området, omkring 3 km fra den gamle by. Alle færger til og fra Dubrovnik afgår og ankommer hertil. Fra Dubrovnik er der færgeforbindelser til bl.a. Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula og Mijet.


Split Guide

Den kroatiske by Split ligger i den centrale del af Dalmatien, på den sydvestlige side af landet og har en malerisk beliggenhed på bredden af Adriaterhavet. Split er en gammel havneby, der er centeret omkring det store Diocletians Palads fra romertiden, og har mange barer, restauranter og cafeer. Ud over sit enorme palads og den gamle bydel, som er fuld af gamle bygninger og paladser, er byens havn en ekstra bonus for besøgende, da der er mange ekstra faciliteter at nyde.

Bjerget bag byen giver den en dejlig kulisse. Byen har ikke nogen strande, men Bacvice strand ligger i nærheden og er ofte travl om sommeren. Andre populære strande er Kasjuni Cove i vest, Zlatani Rat strand på Barc øen og Poctocine strand på Bol øen.

Der er færger fra byens havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking