COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Korcula - Dubrovnik er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Korcula til Kroatien side

Korcula - Dubrovnik færgeselskaber

    • 14 Sailings Weekly 2 hr 5 min
    • Get price

Korcula til Dubrovnik færge

Korcula Dubrovnik færgeruten forbinder Korcula med Kroatien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Korcula Dubrovnik færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Korcula Guide

Den kroatiske ø Korcula ligger i Adriatehravet, lige ved den dalmatiske kyst. Den er adskilt fra Peljesac halvøen af det smalle stræde Peljesac, som er mellem 900 m og 3000 m bredt. Øen er den sjette største i Adriaterhavet og er ca. 47km lang og 8 km bred. Interessante attraktioner på øen omfatter den gotiske og renæssance bygning St. Marks Cathedral, som ligger i den gamle bydel. Den blev bygget i 14., 15. og 16. århundrede, og er et besøg værd. Korcula har en masse små og afsides strande spret over hele øen.

Korcula er forbundet til fastlandet med en regelmæssige færgeforbindelser mellem Dominice, lige udenfor Korcula by og Rijeka, Split, Stari Grad, Dubrovnik og Mijet.


Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien ved Adriaterhavskysten. Byen, som er et Unesco verdensarv område, er en af de mest populære destinationer i Middelhavet, og en af byens mest besøgte attraktioner er dens bymure. De er omkring 6 km tykke og omkring 2 km lange, og blev bygget med en række tårne for at forsvare byen. Byens arkitektur er spektakulær og omfatter mange kirker, klostre, museer og springvand. Byens katedral, som er fra det 18. århundrede, indeholder levn fra det 11. og 18. århundrede.
Byens færgeterminale ligger i Kantafig området Gruz Bay, omkring 3 km fra den gamle bydel. Der er færgeforbindelser til Bari, Rijeka, Stari Grad, Korcula og Mijet.