Dubrovnik
Korcula
Færger til Korcula
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Dubrovnik til Korcula færge

Dubrovnik Korcula færgeruten forbinder Kroatien med Korcula. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dubrovnik Korcula færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Korcula side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Dubrovnik til Korcula?

  Færgeoverfarten fra Dubrovnik til Korcula tager ca. 2h 05m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Dubrovnik og Korcula?

  Der er 1 færgeoperatør for Dubrovnik til Korcula, og dette er
  • TP Line
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Dubrovnik til Korcula?

  Book færger fra Dubrovnik til Korcula via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien region, og er en af de mest besøgte destinationer i Middelhavet. En af de mest populære attraktioner i byen er dens vægge, der strækker sig næsten 2 km rundt i byen. Væggene er 4-6 meter tykke på landsiden, men er meget tyndere på søsiden.

Dubrovniks færgeterminal ligger i Kantafig området, omkring 3 km fra den gamle by. Alle færger til og fra Dubrovnik afgår og ankommer hertil. Fra Dubrovnik er der færgeforbindelser til bl.a. Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula og Mijet.


Korcula Guide

Den kroatiske ø Korcula er en af de grønneste øer i Adriaterhavet og også en af de mest populære destinationer i Kroatien. Øens navn var oprindelig Korkyra Melaina (Sorte Korfu), givet af grækerne, som navngav mange af de kroatiske øer. Øen har en rig kulturel og kunstnerisk arv, og er et paradis for naturelsker med mange strande og bugter, ubeboede øer og fantastiske udsigter. Øens største by er også kaldt Korcula og er en typisk middelalderlig dalmatisk by, med runde tårne og røde overdækkede huse.
Byens gamle bydel er en muret middelalderby, der ligger på et stykke jord, der stikker ud i Peljesac kanalen. Den gamle by er præget af smalle gader, der alle starter fra byens hovedgade. Arkitekturen i den gamle by er primært påvirket af venetiansk renæssance, men der er også nogle fine eksempler på arkitektur fra 1930erne.


Dubrovnik til Korcula Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 26/02/2024 og 03.03.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
TP Line 13:00 15:05 2 timer 5 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking