COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dubrovnik - Korcula er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Korcula side

Dubrovnik - Korcula færgeselskaber

    • 14 Sailings Weekly 2 hr 5 min
    • Get price

Dubrovnik til Korcula færge

Dubrovnik Korcula færgeruten forbinder Kroatien med Korcula. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dubrovnik Korcula færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske by Dubrovnik ligger i Dalmatien region, og er en af de mest besøgte destinationer i Middelhavet. En af de mest populære attraktioner i byen er dens vægge, der strækker sig næsten 2 km rundt i byen. Væggene er 4-6 meter tykke på landsiden, men er meget tyndere på søsiden.

Dubrovniks færgeterminal ligger i Kantafig området, omkring 3 km fra den gamle by. Alle færger til og fra Dubrovnik afgår og ankommer hertil. Fra Dubrovnik er der færgeforbindelser til bl.a. Bari, Rijeka, Split, Stari Grad, Korcula og Mijet.


Korcula Guide

Den kroatiske ø Korcula er en af de grønneste øer i Adriaterhavet og også en af de mest populære destinationer i Kroatien. Øens navn var oprindelig Korkyra Melaina (Sorte Korfu), givet af grækerne, som navngav mange af de kroatiske øer. Øen har en rig kulturel og kunstnerisk arv, og er et paradis for naturelsker med mange strande og bugter, ubeboede øer og fantastiske udsigter. Øens største by er også kaldt Korcula og er en typisk middelalderlig dalmatisk by, med runde tårne og røde overdækkede huse.
Byens gamle bydel er en muret middelalderby, der ligger på et stykke jord, der stikker ud i Peljesac kanalen. Den gamle by er præget af smalle gader, der alle starter fra byens hovedgade. Arkitekturen i den gamle by er primært påvirket af venetiansk renæssance, men der er også nogle fine eksempler på arkitektur fra 1930erne.