COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Brindisi - Vlora er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Brindisi til Vlora færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Albanien side

Brindisi - Vlora færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Brindisi til Vlora færge

Brindisi Vlora færgeruten forbinder Italien med Albanien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Red Star Ferries sejler op til 3 gange Uge, European Ferries 2 gange Uge & A-Ships Management S.A servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 10 overfarter Uge på Brindisi Vlora overfarten mellem Italien og Albanien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Brindisi Guide

Den italienske by Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italien. Byens havn er en naturlig havn, og har spillet en vigtig rolle i byens og regionens handel med Grækenland og Mellemøsten. På den nordlige kyst af byen har der været mange arkæologiske fund i de mange klitter og på strandene. På trods af havnens økonomiske fordele for byen, spiller turisme stadig en stor rolle i byens formuer.

Der er færgeforbindelser til en række destination.


Vlora Guide

Den albanske by Vlora, som til tider også kaldes Valona, ligger i den sydvestlige del af landet, hvor Adriaterhavet og Det Ioniske Hav mødes. Byen indtager en smuk beliggenhed og er porten til den albanske Riviera, som ligger i hjertet af den albanske turistindustri. Byen er præget af brede gader med palmer og har en særlig middelhavs atmosfære. Byen har føre sin historie tilbage til det 6. århundrede f. Kr., og begyndte livet i oldtiden som en havn og var kendt som Aulona.

Vlora er Albaniens næststørsye havn og har færgeruter til de italienske havne i Bari og Brindisi.