Bari
Bar
Færger til Montenegro
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Bari til Bar færge

Hos Direct Ferries er vi fokuseret på at hjælpe dig med at finde den bedste pris på Bari Bar overfarter mellem Italien og Montenegro hurtigt og nemt.

Brug vores Bari Bar færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Montenegro, inklusiv hvem der sejler på Bari Bar ruten.

Sammenlign talrige overfarter og sejlplaner for Bari Bar færger online nu, ved at vælge hvor du sejler fra, fra Bari Bar Billetsøgning og søge.

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Montenegro side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Bari og Bar?

Der er 0 færgeoperatør for Bari til Bar, og dette er

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Bari til Bar?

Book færger fra Bari til Bar via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Bar?

Nej, du kan ikke rejse som fodpassager, for øjeblikket kan du kun rejse på færgen med et køretøj.

Kan du tage din bil med på færgen fra Bari til Bar?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Bari til Bar?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Bar Guide

Byen og havnen Bar ligger ved Adriaterhavskysten i det sydlige Montenegro, som er omgivet af Kroatien i vest, Bosnien-Hercegovina i nordvest, Serbien i nordøst, Kosovo i øst og Albanien i sydvest. Populære attraktioner i byen inkluderer Stari Bar, som også kaldes Old Bar. I modsætning til de nyere dele af byen, er Stari Bar ikke placeret tæt på havet, men på en bakke. Der er rester af to kirker i Stari Bar, som tiltrækker mange besøgende. Disse er kirken St. Catherine fra det 14. århundrede og St. Veneranda fra det 15. århundrede. Derudover kan besøgende også se kirken St. Nikola fra det 13. århundrede.

Byen er også kendt for sin sommer festival, som er en populær begivenhed og gør Bar til en vigtig destination og et interessant sted at besøge i Montenegro.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking