COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bari - Bar er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Montenegro side

Bari - Bar færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 11 hr
    • Get price

Bari til Bar færge

Bari Bar færgeruten forbinder Italien med Montenegro. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Jadrolinija. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 11 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Bari Bar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bari Guide

Den italienske by Bari ligger i provinsen af samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok bedst kendt for sit universitet og havn. Der er mange attraktioner i Bari, inklusiv Barsilica di San nicola, som blev etableret i det 11. århundrede for at modtage resterne af Sankt Nicolas, som nu ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøg værd.

Baris havn er en af de vigtigste i regionen, og er et knydepunkt for skibstrafik mellem Italien og Mellemøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havn ligger tættest på den gamle by og bruges primært til mindre både og fiskerbåde. Den moderne nye havn tilbyder turist destinationer, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Kefallonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Bar Guide

Byen og havnen Bar ligger ved Adriaterhavskysten i det sydlige Montenegro, som er omgivet af Kroatien i vest, Bosnien-Hercegovina i nordvest, Serbien i nordøst, Kosovo i øst og Albanien i sydvest. Populære attraktioner i byen inkluderer Stari Bar, som også kaldes Old Bar. I modsætning til de nyere dele af byen, er Stari Bar ikke placeret tæt på havet, men på en bakke. Der er rester af to kirker i Stari Bar, som tiltrækker mange besøgende. Disse er kirken St. Catherine fra det 14. århundrede og St. Veneranda fra det 15. århundrede. Derudover kan besøgende også se kirken St. Nikola fra det 13. århundrede.

Byen er også kendt for sin sommer festival, som er en populær begivenhed og gør Bar til en vigtig destination og et interessant sted at besøge i Montenegro.