Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Zadar havn

  • Med bil

    Kørende fra rute 8 skal følge Ante Starcevia og så dreje til højre ind på Franje Tudmana og tage den næste venstre til Put Murvice. Herfra skal du blot følge skiltene.

  • Adresse

    Liburnska obala 6/1, 23 000

  • Zadar overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Zadar før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Zadar overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Zadar færgeservicer

Zadar Guide

Zadar Guide

Zadar er en kroatisk by som er beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet, og hele området er omgivet af blændende natur med bl.a. de ubeboet Kornati Øer. Tidligere hørte kyststrækningen til det middelalderlige kroatiske herredømme, men kom senere under venezianske styre gennem mange perioder. Begge dele har sat tydelige spor. En gåtur i gaderne i den gamle bydel er som at vandre flere hunderede år tilbage i tiden. Historiske bygninger, den skønne strandpromenade og hovedgaden byder på mange timers underholdning. Udsigten over Dalmatienkysten overgår selv de størrste forventninger. De mange småøer, det krystalklare hav langs strandene og de hyggelige landsbyer har i årtier tiltrukket mange turister. Efter nogle år med brat fald i turismen er turisterne tilbage og fascinationen af området er større end nogensinde før.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking