Book en Zadar færge

Zadar færgehavn i Kroatien forbinder dig med Ancona i Italien med et valg af op til 1 afgange ugentligt. Sejltiden for Zadar til Ancona overfarten er fra 7 timer, og med Jadrolinija.

Zadar havnekort

Tryk her for kort

Zadar færge alternativer

Zadar færgeservicer

 • Jadrolinija
  • 1 Afgang Ugentlig 7 t
  • Få pris

Zadar Guide

Zadar er en kroatisk by som er beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet, og hele området er omgivet af blændende natur med bl.a. de ubeboet Kornati Øer. Tidligere hørte kyststrækningen til det middelalderlige kroatiske herredømme, men kom senere under venezianske styre gennem mange perioder. Begge dele har sat tydelige spor.

En gåtur i gaderne i den gamle bydel er som at vandre flere hunderede år tilbage i tiden. Historiske bygninger, den skønne strandpromenade og hovedgaden byder på mange timers underholdning. Udsigten over Dalmatienkysten overgår selv de størrste forventninger.

De mange småøer, det krystalklare hav langs strandene og de hyggelige landsbyer har i årtier tiltrukket mange turister. Efter nogle år med brat fald i turismen er turisterne tilbage og fascinationen af området er større end nogensinde før.

Sådan kommer du til Zadar havn

 • Med bil

  468H+P3 Zadar, Croatia

  Gazenica, Zadar, Croatia

 • Adresse

  468H+P3 Zadar, Croatia

  Gazenica, Zadar, Croatia

 • Zadar overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Zadar før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Zadar overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.