Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Korcula havn

  • Med bil

    Korcula ligger på den nordøstlige spids af Korcula ø. Kørende fra fastlandet skal tage bilfærgen fra Ploce til Trpanj (tager 30 minutter), derefter køre over Pelješac halvø til bilfærgen fra Orebic til Domince (tager 15 minutter).

  • Med bus

    Der er en daglig afgang fra Dubrovnik (3 timer), Zagreb (12 timer) og en afgang ugentlig fra Sarajevo (8 timer). Der er 6 daglige afgange fra Korcula center til Vela Luka (1 time), men servicen er begrænset i weekenden.

  • Korcula overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Korcula før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Korcula overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Korcula færgeservicer

Korcula Guide

Korcula Guide

Korcula er den 6. største ø i Adriaterhavet og er beliggende på den sydvestlige kyst af Kroatien. Øen repræsenterer en unik sammensmeltning af smuk natur, kultur tradition og historie, og moderne turisme. Øen har talrige smukke strande og bugter, luksuriøse hoteller og sommerhuse, århundrede gamle olivenlunde og vinmarker, gamle byer og landsbyer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking