COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ancona - Durres er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ancona til Durres færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Albanien side

Ancona - Durres færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 16 hr
    • Get price

Ancona til Durres færge

Ancona Durres færgeruten forbinder Italien med Albanien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Adria Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ancona Durres færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.


Durres Guide

Byen Durres er beliggende på Albaniens vestkyst ved Adriaterhavskysten, ca. 35 km fra Tirana, Albaniens hovedstad og 30 km fra Tiranas internationale lufthavn. Durres ligger også kun ca. 300 km fra Bari og 200 km fra Brindisi, som ligger på kysten af en af de smalleste dele af Adriaterhavet. Byen kan spores tilbage til 627 f.kr., og er hjemsted for Durres Ancient City Wall, også kaldet Durres Castle, og det største amfiteater på Balkan, som ligger nær byens havn. Andre populære bygninger i byen omfatter dens hovedbibliotek, det kulturelle centrum, og museer.