Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Split havn

 • Med bil

  Fra fastland Kroatien er Split nemt tilgængelig via A1 og derefter E71. For at komme ind til byen, følg rute 8 indtil du kommer til Polijicka Cesta og drej så til højre ind på Kraja Zvonimira. Bliv på Kraja Zvonimira indtil det bliver til Obala Kneza Domagoja, som tager dig hele vejen til Split havn.

 • Med tog

  Der er togservicer fra Split til Zagreb (5 til 9 timer) og Zadar (6 timer) gennem Sibenik.

 • Adresse

  Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Split

 • Split overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Split før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Split overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Split færgeservicer

Split Guide

Split Guide

Split er beliggende i Dalmatiens hjerte og er midtpunktet for turisme, erhverv og handle. Byen har fremragende forbindelser til mange feriedestinationer på kysten. Splits gamle bycenter er beliggende indenfor Diocletians Palads murer, og består af et mylder af små brolagte gader, som oser charme og historie. Her kan hele byens historie spores; fra de romerske gader og palads porte til de middelalderlige kapeller og kirker. I dag er gaderne omgivet af små butikker, gallerier og restauranter. Split er for længst vokset ud af paladsets murer i takt med byens økonomiske og turistrelateret vækst. Split er en havneby og har derfor et godt udvalg af gode fiskerestauranter.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking