Book en Dubrovnik færge

Dubrovnik færgehavn i Kroatien forbinder dig med Bari i Italien med et valg af op til 3 afgange ugentligt. Sejltiden for Dubrovnik til Bari overfarten er fra 7 timer 30 minutter, og med Jadrolinija.

Dubrovnik havnekort

Tryk her for kort

Dubrovnik færge alternativer

Dubrovnik færgeservicer

 • Jadrolinija
  • 3 Afgange Ugentlig 7 t 30 m
  • Få pris

Dubrovnik Guide

Dubrovnik er en kroatisk by som er beliggende ved Adriaterhavskysten. Byen er en af de mest naturskønne og besøgte turiststeder i Dalmatien, og en af Kroatiens ældste byer.

Dubrovnik er en klassisker ved Adriaterhavet, som byder på krystalklart hav, en imponerende bymur, charmerende stræder og torve fyldt med hyggelige cafeer og restauranter.

Det er ikke uden grund at Dubrovnik er på Unescos liste; byen er fuld af romantik og middelalderlig charme. Dubrovnik er det ideelle feriemål for dem som ønsker at kombinere en byferie med afslapning ved stranden.

Her findes fine badestrande med krystalklart hav, masser af aktiviteter og børnevenlige omgivelser. Dette er en helt utrolig by som man aldrig vil kunne få nok af.

Sådan kommer du til Dubrovnik havn

 • Med bil

  Stjepana Radica 40, 20000 Dubrovnik

 • Adresse

  Stjepana Radica 40, 20000 Dubrovnik

 • Dubrovnik overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dubrovnik før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dubrovnik overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.