Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Dubrovnik havn

  • Med bil

    Tag E80/E65 og følg så skiltene til Dubrovnik havn.

  • Adresse

    Obala S. Radica 40, Dubrovnik

  • Dubrovnik overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dubrovnik før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dubrovnik overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Dubrovnik færgeservicer

Dubrovnik Guide

Dubrovnik Guide

Dubrovnik er en kroatisk by som er beliggende ved Adriaterhavskysten. Byen er en af de mest naturskønne og besøgte turiststeder i Dalmatien, og en af Kroatiens ældste byer. Dubrovnik er en klassisker ved Adriaterhavet, som byder på krystalklart hav, en imponerende bymur, charmerende stræder og torve fyldt med hyggelige cafeer og restauranter. Det er ikke uden grund at Dubrovnik er på Unescos liste; byen er fuld af romantik og middelalderlig charme. Dubrovnik er det ideelle feriemål for dem som ønsker at kombinere en byferie med afslapning ved stranden. Her findes fine badestrande med krystalklart hav, masser af aktiviteter og børnevenlige omgivelser. Dette er en helt utrolig by som man aldrig vil kunne få nok af.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking