Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2676 ruter og 569 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Baleariske Øer

De fire største Baleariske Øer er Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, og der er en række færgeruter, der forbinder dem til det spanske fastland og til hinanden.

Barcelona, Valencia og Denia forbinder fastlandet til de mallorcanske havne Alcudia og Palma, og sikrer, at bilister har adgang til de Baleariske Øer fra forskellige steder på kysten. Mallora er generelt en ø, der har turiststeder og moderne byer, og Palma er et godt sted at starte dit Mallorca eventyr med livlige shoppinggader og historiske attraktioner.

Menorca er er ofte anset for at have en roligere og mere afslappet livsstil end Mallora, og ferier her har en tendens til at have en lidt højere følelse af raffinement. Ruten fra Barcelona til Civitavecchia sejler ofte, og det er også muligt at sejle direkte til Mahon fra Barcelona og Valencia.

Menorcas kystlinje har en række områder af enestående naturskønhed, og det er svært at tro, at den lille ø kan have så mange strande.

Ibiza er en Balearisk destination, der har været igennem en større udvikling i de seneste år, og modern Ibiza er meget mere end natklubber og fest. San Antonio er et kulturel og historisk turistmål. Ligesom Mallorca, kan Ibiza nåes med færge fra Barcelona, Denia og Valencia på den spanske kyst, samt fra øerne Formentera og Mallorca.

Formentera er mindre end de andre store Baleariske destinationer, men stadig et besøg værd. En tur til Formentera er en unik oplevelse, der ikke kan findes andre steder i Spanien eller på øerne. Færgen til Denia er den eneste forbindelse til det spanske fastland, men der er en regelmæssig færgeservice mellem Formentera og Ibiza, så man har mulighed for at rejse fra fastlandet til Ibiza og tage en færge videre til Formentera derfra. Den færgetur tager kun omkring 30 minutter.

Uanset hvilken rute man tager eller hvilket ø man besøger, kan man udnytte det omfattende færge netværk.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Baleariske Øer anmeldelser

 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre
 • "Savona til Bastia"

  Vi syntes, at det var en meget behagelig overfart. Skibet var rent, og selvom vi ikke spiste om bord, så maden lækker ud. Personalet var behagelige og hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Smuk tur til øen"

  Servicen og turen var ok, meget afhænger af den type færge, man tager. Den første færge havde elevatorer og rulletrapper, samt et meget veludstyret cafeteria. Færgen på hjemrejsen var dårligere, men turen var behagelig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Bastia"

  Alt i alt en god oplevelse. Tak.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Baleariske Øer