Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Baleariske Øer

De fire største Baleariske Øer er Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, og der er en række færgeruter, der forbinder dem til det spanske fastland og til hinanden.

Barcelona, Valencia og Denia forbinder fastlandet til de mallorcanske havne Alcudia og Palma, og sikrer, at bilister har adgang til de Baleariske Øer fra forskellige steder på kysten. Mallora er generelt en ø, der har turiststeder og moderne byer, og Palma er et godt sted at starte dit Mallorca eventyr med livlige shoppinggader og historiske attraktioner.

Menorca er er ofte anset for at have en roligere og mere afslappet livsstil end Mallora, og ferier her har en tendens til at have en lidt højere følelse af raffinement. Ruten fra Barcelona til Civitavecchia sejler ofte, og det er også muligt at sejle direkte til Mahon fra Barcelona og Valencia.

Menorcas kystlinje har en række områder af enestående naturskønhed, og det er svært at tro, at den lille ø kan have så mange strande.

Ibiza er en Balearisk destination, der har været igennem en større udvikling i de seneste år, og modern Ibiza er meget mere end natklubber og fest. San Antonio er et kulturel og historisk turistmål. Ligesom Mallorca, kan Ibiza nåes med færge fra Barcelona, Denia og Valencia på den spanske kyst, samt fra øerne Formentera og Mallorca.

Formentera er mindre end de andre store Baleariske destinationer, men stadig et besøg værd. En tur til Formentera er en unik oplevelse, der ikke kan findes andre steder i Spanien eller på øerne. Færgen til Denia er den eneste forbindelse til det spanske fastland, men der er en regelmæssig færgeservice mellem Formentera og Ibiza, så man har mulighed for at rejse fra fastlandet til Ibiza og tage en færge videre til Formentera derfra. Den færgetur tager kun omkring 30 minutter.

Uanset hvilken rute man tager eller hvilket ø man besøger, kan man udnytte det omfattende færge netværk.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • Trasmed GLE
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Baleariske Øer anmeldelser

 • "God, men der var forsinkelser"

  Moderne, veludstyrede færger med gode faciliteter om bord. Det var uheldigt, at der ikke var kabiner ledige på returrejsen – Det var en mindre behagelig ende på min rejse, at sejle om natte i sæder. Masser af folk sov på gulvet og i restauranten! Overfarter blev forsinket ca. 2 timer i begge retninger, hvilket var frustrerende, især på returrejsen, da dette reducerede den tid, jeg havde med venner i Frankrig. Personalet om bord var hjælpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den præcise indgang til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekræftelsen, som jeg havde printet ud, skulle veksles til billetter (det skulle den på udrejsen, men ikke på returrejsen).

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvordan kommer man af?"

  Instruktionerne til at komme af skibet var lidt uklare. Jeg kunne ikke finde den rette udgang og befandt mig på vogndækket med flere andre mennesker, der ikke ønskede at være der. Jeg tog elevatoren tilbage op, og befandt mig nu blandt en flok mennesker, som skulle ned igen. Jeg endte præcis, hvor jeg var før. Jeg fandt endelig et medlem af personalet og spurgte ham, hvordan man kommer ud. Han sagde bare ”walk”, også ”in that direction”. Jeg fandt en lille dør, og befandt nu mig selv et sted, hvor jeg måtte passe på bilerne, der var ivrige efter at komme ud og ikke vant til at have fodgængere i vejen. Alt i alt, tydelige instruktioner til, hvordan man kommer af færgen, ville have været hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolige overfarter, behagelig kabine og generelt tilfredse"

  Samlet set, var vi helt tilfredse med de fleste aspekter af overfarterne. De skuffende dele var kaos i Toulon ved pålæsningen, kvaliteten af noget af maden, og fortrængningen på nogle områder af båden.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Baleariske Øer