Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2863 ruter og 687 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Baleariske Øer

De fire største Baleariske Øer er Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, og der er en række færgeruter, der forbinder dem til det spanske fastland og til hinanden.

Barcelona, Valencia og Denia forbinder fastlandet til de mallorcanske havne Alcudia og Palma, og sikrer, at bilister har adgang til de Baleariske Øer fra forskellige steder på kysten. Mallora er generelt en ø, der har turiststeder og moderne byer, og Palma er et godt sted at starte dit Mallorca eventyr med livlige shoppinggader og historiske attraktioner.

Menorca er er ofte anset for at have en roligere og mere afslappet livsstil end Mallora, og ferier her har en tendens til at have en lidt højere følelse af raffinement. Ruten fra Barcelona til Civitavecchia sejler ofte, og det er også muligt at sejle direkte til Mahon fra Barcelona og Valencia.

Menorcas kystlinje har en række områder af enestående naturskønhed, og det er svært at tro, at den lille ø kan have så mange strande.

Ibiza er en Balearisk destination, der har været igennem en større udvikling i de seneste år, og modern Ibiza er meget mere end natklubber og fest. San Antonio er et kulturel og historisk turistmål. Ligesom Mallorca, kan Ibiza nåes med færge fra Barcelona, Denia og Valencia på den spanske kyst, samt fra øerne Formentera og Mallorca.

Formentera er mindre end de andre store Baleariske destinationer, men stadig et besøg værd. En tur til Formentera er en unik oplevelse, der ikke kan findes andre steder i Spanien eller på øerne. Færgen til Denia er den eneste forbindelse til det spanske fastland, men der er en regelmæssig færgeservice mellem Formentera og Ibiza, så man har mulighed for at rejse fra fastlandet til Ibiza og tage en færge videre til Formentera derfra. Den færgetur tager kun omkring 30 minutter.

Uanset hvilken rute man tager eller hvilket ø man besøger, kan man udnytte det omfattende færge netværk.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Corsica Sardinia Ferries
  • Få pris
 • Mediterranea Pitiusa
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Baleariske Øer anmeldelser

 • "Fantastisk service"

  Det var en fantastisk oplevelse!! Servicen var fremragende, meget punktlig, og jeg vil bestemt anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt selskab"

  Har rejst på begge selskaber, og Neptune klassen er den mest behagelige måde at rejse. Maden er dog en smule begrænset, medmindre man ønsker et fuldt traditionelt spansk måltid. Mange tager en picnic med om bord, som nok er den bedste løsning. Bussen til/fra terminalen er nem.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God tur. Meget komfortabel. Men jeg ville ønske, at vi kunne have gået ud på yderdækket. Som en fotograf, kan jeg ikke lide, at tage billeder gennem plastik vinduer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt i alt et fornuftigt alternativ til at flyve"

  Rejste Barcelona til Palma som gående passagerer, på en natte overfart, og havde booket en kabine for 4. Efter indtjekning i Estacio Maritima blev vi vist til en kø til en bus, som ville køre til færgen, omkring 5 km væk. Ingen forklaring på dette blev givet. Skibet var ok, men dele var overfyldt med grupper uden kabiner, men kabinen vi havde var ren og større end forventet. Vi brugte ikke catering, bortset fra en hurtig drink i baren (ok) og en kaffe om morgnen (temmelig forfærdelig). Bortset fra busturen – som vi godt kunne have undværet – var båden effektiv og til tiden. Samlet set, er det et godt alternativt til at flyve, men den samlede service var ikke så god som færgerne på Nordsøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Baleariske Øer