Spanien

Sådan bookes færger fra Spanien til Ibiza

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Spanien til Ibiza. Der er 5 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Denia til Ibiza & Ibiza San Antonio, Valencia til Ibiza & Ibiza San Antonio, Barcelona til Ibiza, Palma til Ibiza & Ibiza San Antonio, Formentera til Ibiza & Playa d'en Bossa (Ibiza), Denia til Ibiza & Ibiza San Antonio, Valencia til Ibiza & Ibiza San Antonio, Barcelona til Ibiza, Palma til Ibiza & Ibiza San Antonio, Gandia til Ibiza San Antonio & Ibiza & Palma til Ibiza & Ibiza San Antonio.

Den hurtigste rute mellem Spanien og Ibiza er Formentera til Ibiza med en sejltid på ca. 27 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Spanien Ibiza kort

Tryk her for kort

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Ibiza:

Ibiza er en ø ud for Spaniens østkyst, som er den trejde største af de Baleariske Øer.

Øens berømte natklubber og musik tiltrækker et stort antal turister til Ibiza Town. Dog har regeringen arbejdet på en mere familievenlig industri for at bringe folk til øen for at se de smukke strande og udforske de mere traditionelle kulturelle steder på øen.