Spain

Sammenlign færger fra Spanien til Ibiza

Der er flere færgeoverfarter fra Spanien til Ibiza. Færger forbinder pt. 3 havne i Spanien med 1 Havne i Ibiza.

Der er 56 afgange dagligt på 3 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci & Trasmed GLE. Den kortest overfart tager omkring 2 time 15 minut (Ibiza).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Spanien og Ibiza. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Spanien Ibiza kort

Tryk her for kort

Færger fra Spanien til Ibiza

Om Spanien:

Spanien er et land, som ligger på den iberiske halvø og er omkranset af Portugal mod vest, Frankrig mod nordøst og Middelhavet mod syd og øst.

Det vidunderlige vejr i Spanien, dets geografiske placering, smukke kyster og varierende landskaber, har gjort landet til et af de mest populære rejsemål i verden.

Hovedstaden Madrid har snoede gader, som alle samles i byens centrum, Barcelona behøver ingen introduktion, Basketlandet er mod nord og så er der selvfølgelig Costal del Sol.

Som et land med tusindvis af kilometer med kyst og mange øgrupper, som De Kanariske Øer og Balearerne, der færgerejse dybt forankret i den spanske kultur. Europas mest moderne færger og kendte færgeselskaber leverer servicer fra Spanien til England, Italien og Nordafrika, samt fra fastlandet til De Kanariske Øer, Balearerne og talrige servicer mellem øerne.

Om Ibiza:

Ibiza er en ø ud for Spaniens østkyst, som er den trejde største af de Baleariske Øer.

Øens berømte natklubber og musik tiltrækker et stort antal turister til Ibiza Town. Dog har regeringen arbejdet på en mere familievenlig industri for at bringe folk til øen for at se de smukke strande og udforske de mere traditionelle kulturelle steder på øen.