Formentera

Sammenlign færger fra Formentera til Ibiza

Der er flere færgeoverfarter fra Formentera til Ibiza. Færger forbinder pt. 1 havne i Formentera med 2 Havne i Ibiza.

Der er 43 afgange dagligt på 2 ferry routes som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Balearia, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa & Trasmapi Car. Den kortest overfart tager omkring 0 time 30 minut (Ibiza).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Formentera og Ibiza. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Formentera Ibiza kort

Tryk her for kort

Færger fra Formentera til Ibiza

Om Formentera:

Formentera er den mindste og sydligste af de Baleariske Øer i Spanien.

Med en befolkning på bare 7000 og ingen lufthavn, er Formentera normalt roligere end sin søster ø Ibiza, men som de fleste øer i Middelahvet, ankommer store mængder af besøgende i juli og august.

Formentera er kendt for sine uberørte hvide sandstrande og krystalklare vand, og er perfekt for dem, som ønsker en afslappende ferie med sol og sand.

De fleste færger fra Formentera sejler til Ibiza, som kun er 6 km væk, og der er afgange året rundt, og op til hver halve time i højsæsonen.

Man kan også sejle til det spanske fastland til Denia, som tager omkring tre timer. Formentera – Denia ruten er sæsonbestemt og sejler generelt mellem maj og oktober. For dem, der ønsker at sejle til fastlandet udenfor sæsonen, kan man tage en forbindelse fra Ibiza.

Om Ibiza:

Ibiza er en ø ud for Spaniens østkyst, som er den trejde største af de Baleariske Øer.

Øens berømte natklubber og musik tiltrækker et stort antal turister til Ibiza Town. Dog har regeringen arbejdet på en mere familievenlig industri for at bringe folk til øen for at se de smukke strande og udforske de mere traditionelle kulturelle steder på øen.