SNCM
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

SNCM

SNCM er blevet omdøbt til ’Maritima Ferries’ i januar 2016.

Det franske færgeselskab modtog subsidier for at sikre færgeforbindelserne mellem det franske fastland og Korsika, Algeriet og Tunesien. Efter at selskabet havde akkumulerende tab i et årti, valgte Marseilles domstol, at Rocca gruppen skulle overtage SNCM.

SNCM havde sejlet over Middelhavet siden 1976 med moderne skibe, som nu vil blive brugt af Maritima Ferries, da de overtog SNCMs servicer. Deres færger har sejlet fra Marseille, Toulon og Nice til Calvi, Bastia, Ajaccio, Ile Rousse, Propriano, Porto Vecchio (Korsika), Porto Torres (Sardinien), Algier, Oran og Bejaia i Algeriet, samt Tunis i Tunesien og Genova i Italien.

SNCM blev oprindeligt skabt for at imødekommen efterspørgelsen for en regelmæssig færgseforbindelse for biler, gods og passagerer mellem Korsika og det franske fastland, og gav Korsika adgang til de franske servicer hele året rundt.

Algeri Ferries arbejder nu adskilt fra SNCM, og leverer direkte forbindelser mellem Frankrig og Algeriet, samt overfarter fra de spanske havne i Valencia og Alicante.

På de tunesiske ruter, fuldender CTN Ferries nu den ugentlige service drevet af SNCM.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne SNCM produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign SNCM sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking