Marseille til Algiers færge

Marseille Algiers færgeruten forbinder Frankrig med Algeriet og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer mens Algerie Ferries servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 20 t.

Der er 9 overfarter Uge på Marseille Algiers ruten mellem Frankrig og Algeriet. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Marseille - Algiers færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 5 Afgange Ugentlig 22 t
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 20 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Algiers Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Algiers ruten er for en bil og 1 passager.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Algiers Guide

I den nord-centrale del af Algeriet ligger landets hovedstad og største by, Algier på den vestlige siden af en bugt af Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består af den moderne del, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke by, der klatrer den stejle bakke bag den moderne by.

Få rejsende besøger Algeriet i disse dage på grund af den nylige voldelige historie, men hovedstaden har en skønhed, der modsiger al vold. Landets turbulente historie har efterladt byen med rig kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmannisk stil paladser og Cashbah til Berber befæstninger og franske kolonialistiske boulevarder.

Strandpromendaden er hvor alle lokale går ned for at slappe af, og er et godt sted at møde de venlige lokale mennesker.