Marseille til Bejaia færge

Marseille Bejaia færgeruten forbinder Frankrig med Algeriet og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer mens Algerie Ferries servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 20 t.

Der er 2 overfarter Uge på Marseille Bejaia ruten mellem Frankrig og Algeriet. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Marseille - Bejaia færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 1 Afgang Ugentlig 22 t
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 20 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Bejaia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Bejaia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kyst af Algeriet.

Béjaïa er udstyret med Yemma Gouraya Mountain som baggrund og naturlige attraktioner, inklusiv Aiguades stranden, Soummam floden og Monkey Peak.

Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sydøstlige. Byen og havnen har gode vejforbindelser til alle de algeriske byer, samt til jernbanenettet og den internationale lufthavn. Havnen er placeret i byens bugt.

Ligesom de fleste byer langs Algeriets kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med meget varme, tørre somre og milde, våde vintre.