Marseille til Oran færge

Marseille Oran færgeruten forbinder Frankrig med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Algerie Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Marseille Oran færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marseille - Oran færgeselskaber

  • Algerie Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 20 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Oran Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Oran ruten er for en bil og 1 passager.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Oran Guide

Oran er en by, der ligger på den nordvestlige Middelhavskyst i Algeriet og er landets næststørste by. Oran ligger omkring 430 km fra Algier og er en vigtig havn og handels- og industricenter for uddannelse i regionen.

Populære attraktioner i byen inkluderer Demaeght Museum, som har udstillinger af forhistoriske arkæologiske genstande fra Magrheb og andre etnologiske udstillinger. I byen er også Dar el-Bahia, rådhuset og det smukke Cathedral de Sacré Coeur, som blev åbnet i 1913 og nu er et offentlig bibliotek.