Marseille til Tunis færge

Marseille Tunis færgeruten forbinder Frankrig med Tunesien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 21 timer mens CTN Ferries servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 21 t.

Der er 6 overfarter Uge på Marseille Tunis ruten mellem Frankrig og Tunesien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Marseille - Tunis færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 3 Afgange Ugentlig 21 t
    • Få pris
  • CTN Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 21 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Tunis Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Tunis ruten er for en bil og 1 passager.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunesien og ligger i den nordlige del af landet, tæt på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en dejlig blanding af arkitektoniske stilarter, brede veje og smalle gyder, som fanger ånden af syden og det nordlige middelhavsområde. Stenmurerne af byens Medina fra det 9. århundrede, eksisterer ikke længere, men dens smalle gader, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer stadig og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydel, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial elegance, der blev bygget af franskmændene. I byens centrum er der nogle dejlige bygninger, herunder et art nouveau teater og en katedral bygget i romersk byzantinsk stil.