Marseille til Skikda færge

Marseille Skikda færgeruten forbinder Frankrig med Algeriet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Algerie Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Marseille Skikda færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marseille - Skikda færgeselskaber

  • Algerie Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 20 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Skikda Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Skikda ruten er for en bil og 1 passager.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Skikda Guide

Skikda er en havneby i nordøstlige Algeriet med en befolkning på omkring en kvart million mennesker.

Indtil 1962, da den algerisk uafhængighedskrig sluttede, blev Skikda kendt som Phillippeville. Byens landskab er kuperet og skovbelagt, med høje kamme på både den østlige og vestlige side af byen. Med sit middelhavsklima og mange strande, er Skikda et populært rejsemål.

Skikda er den tredje største kommercielle havn i Algeriet efter naboerne Algier og Oran.