Maritima Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Maritima Ferries

Maritima Ferries købte SNCMs ruter i januar 2016, og er nu drevet under dette nye navn. De er et stort færgeselskab, som forbinder det franske fastland med Korsika, Algeriet og Tunesien.

Maritima Ferries leverer færgeservicer året rundt fra Marseille, den vigtigste handelshavn i Frankrig. De tilbyder også regelmæssige overfarter til de korsikanske havne i Ajaccio, Propriano, Bastia, Ile Rousse samt direkte forbindelser til badebyen Porto Vecchio.

Ferien starter så snart, man træder om bord på Maritima Ferries cruise skibe. Skibene er godt udstyret med et udvalg af kabiner, og deres cruise færge, ”’Danielle Casanova’ kan bære op til 2200 passagerer og 700 køretøjer.

Se Maritima Ferries sejlplaner, priser og book Maritima Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Maritima Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Maritima Ferries ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking