Klaipeda til Kiel færge

Klaipeda Kiel færgeruten forbinder Litauen med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Klaipeda Kiel færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Klaipeda - Kiel færgeselskaber

  • DFDS Seaways
    • 7 Afgange Ugentlig 20 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Klaipeda Kiel Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Klaipeda Kiel ruten er for en bil og 2 passagerer.

Klaipeda Guide

Byen Klaipeda ligger ved mundingen af floden Dane i Litauen. Den ligger på stedet, hvor floden løber ud i Østersøen og er landets tredje største by. Byen har en rig historie og en varieret fortid, og har i forskellige perioder været underlagt hertugdømmet Preussen, det tyske kejserrige og den sovjetiske Socialistiske Republik.

Denne arv gør byen til et interessant sted at besøge, med de fleste attraktioner i centrum. Nogle af byens ældre bygninger har maleriske bindingsværk konstruktion, af lignende slags til bygninger i Danmark, Tyskland, Frankrig, England og det sydlige Sverige.

Byens is-frie havn spiller en vigtig rolle i Litauens transportnetværk. Den tilbyder året rundt forbindelser til landets hav-, jernbane-, og landeruter fra øst mod vest. Havnen fungerer både som passager- og fragttransport, og der er færgeforbindelser til Kiel og Karlshamn.

Kiel Guide

Byen Kiel ligger i den nordlige del af Tyskland på Østersøens kyst, sydøst for den jyske halvø. Kiel ligger omkring 90 km nord for Hamburg, og er et stort maritime punkt i Tyskland og har været et af de traditonelle hjem for den tyske flåde. Byen er også et hovedcenter for skibsbygning og et vigtigt knudepunkt, som følge af dens placering på Kiel Fjord.
Besøgende til Kiel vil finde en række interessante museer, der fokusere på emner som zoologi, geologi, historie, kunst, industri og militær.
Der er færgeforbindelser til Sverige, Norge, Rusland og andre destinationer.