Scandlines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Scandlines

Scandlines har tre korte færgeruter mellem Danmark, Tyskland og Sverige.

Scandlines logo symboliserer enheden mellem selskabets tre lande: rød for Danmark, gul for Tyskland og blå for Sverige.

Selskabets ydmyge begyndelse var en kort forbindelse imellem Jylland og Fyn i 19-hundredtallet. I dag står Scandlines for over 90,000 afgange om året, med 12 skibe som transporterer 15 millioner passagerer, 3,3 millioner biler, og 900,000 godsstykker i den tid.

Om bord finder man et udvalg af spisemuligheder med noget for enhver smag og ethvert budget. Scandlines butikker tilbyder et stort udvalg af spiritus, vin, tobak og søde sager, samt parfume og kosmetik.

I 2012 solgte Scandlines sine svenske ruter i Østersøen til Stena Line.

Se Scandlines sejlplaner, priser og book Scandlines færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Scandlines med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Scandlines kundeanmeldelser

 • "Super smooooth"

  Alt godt og nemt

  Læs mere Læs mindre
 • "Kom bare dú..."

  En hurtig overfart, der faktisk godt måtte vare længere. Sød og imødekommende personale ombord, med flair for både tysk og vores nordiske sprog.

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt service !"

  Ferieturen til Kiel startede perfekt med Scandlines Flexbillet, d. v. s. uagtet reserveret afgangstid og dato kunne jeg vælge frit fra dagen før til dagen efter, komme først i køen, - altså først om bord og dermed først fra borde, gratis kaffe / vand og undgik dermed opslidende ventetider og stressende tilrejser. Kan kun anbefale denne gode ordning Günther Celler

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejsestart"

  Altid pålidelig færgefart, og med bestilt bord i restauranten med morgen buffe, er det en god start på en biltur sydover.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking