COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Scandlines

Scandlines har tre korte færgeruter mellem Danmark, Tyskland og Sverige.

Scandlines logo symboliserer enheden mellem selskabets tre lande: rød for Danmark, gul for Tyskland og blå for Sverige.

Selskabets ydmyge begyndelse var en kort forbindelse imellem Jylland og Fyn i 19-hundredtallet. I dag står Scandlines for over 90,000 afgange om året, med 12 skibe som transporterer 15 millioner passagerer, 3,3 millioner biler, og 900,000 godsstykker i den tid.

Om bord finder man et udvalg af spisemuligheder med noget for enhver smag og ethvert budget. Scandlines butikker tilbyder et stort udvalg af spiritus, vin, tobak og søde sager, samt parfume og kosmetik.

I 2012 solgte Scandlines sine svenske ruter i Østersøen til Stena Line.

Se Scandlines sejlplaner, priser og book Scandlines færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Scandlines med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Scandlines ruter

Scandlines kundeanmeldelser

 • "Super smooooth"

  Alt godt og nemt

  Læs mere Læs mindre
 • "Kom bare dú..."

  En hurtig overfart, der faktisk godt måtte vare længere. Sød og imødekommende personale ombord, med flair for både tysk og vores nordiske sprog.

  Læs mere Læs mindre
 • "Aflyst afgang"

  Hej, 26/12/16 købte vi billetter til Gedser – Rostock ruten igennem Direct Ferries. Vi kørte hjemmefra i Norge om morgenen til færgen, som skulle sejle kl. 15:00. Da vi kom til Gedser, efter at have kørt 700 km, fik vi af vide, at alle afgange var aflyst på grund af vejret. Dette er fint, og det kunne I jo ikke gøre for, men hvorfor blev vi ikke advaret?? Det har I pligt til at gøre i sådanne situationer! Turen blev booket med jer og I havde både mit telefonnummer og min email adresse. Jeg afventer jeres svar på ovenstående.

  Læs mere Læs mindre
 • "Oplevelse af overfart med Scandlines"

  Min oplevelse var rigtig god da vi fik siddepladser begge veje og der var hurtig service i vekselboden samt at vi på hjemturen kom med en færge tidligere......Alt i alt en god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre