Scandlines

Scandlines har tre korte færgeruter mellem Danmark, Tyskland og Sverige.

Scandlines logo symboliserer enheden mellem selskabets tre lande: rød for Danmark, gul for Tyskland og blå for Sverige.

Selskabets ydmyge begyndelse var en kort forbindelse imellem Jylland og Fyn i 19-hundredtallet. I dag står Scandlines for over 90,000 afgange om året, med 12 skibe som transporterer 15 millioner passagerer, 3,3 millioner biler, og 900,000 godsstykker i den tid.

Om bord finder man et udvalg af spisemuligheder med noget for enhver smag og ethvert budget. Scandlines butikker tilbyder et stort udvalg af spiritus, vin, tobak og søde sager, samt parfume og kosmetik.

I 2012 solgte Scandlines sine svenske ruter i Østersøen til Stena Line.

Se Scandlines sejlplaner, priser og book Scandlines færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Scandlines med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Alle Scandlines ruter

Scandlines kundeanmeldelser

 • "Oplevelse af overfart med Scandlines"

  Min oplevelse var rigtig god da vi fik siddepladser begge veje og der var hurtig service i vekselboden samt at vi på hjemturen kom med en færge tidligere......Alt i alt en god oplevelse.

  'Vivi' rejste med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Scandlines"

  Jeg har nu brugt Puttgarden/Rødby overfarten 4 gange. Dette er en fremragende service og gør det muligt for os, at rejse fra syd Wales til Växjo i Sverige.

  'James' rejste med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Rostock"

  Alt var fint og godt på nær herretoiletterne, lidt af en skandale i forhold til passager antal og den renlighed der ellers prægede omgivelserne. Man kan ikke være bekendt at kun 2 toiletter kunne bruges og det ene var så snavset at det ikke kunne bruges til det det var beregnet til. At det var så ulækkert kan man kun klantre sine medpassagerer og ikke personalet MEN at der kun er 2 der var 'åbne' herretoiletter er helt klart 'skibets' ansvar og dem på det andet dæk var heller ikke åbne.

  'Per' rejste med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur fra Rostock"

  Efter en tur ind i en forvirrende færgeterminal var turen en mere positiv oplevelse.

  'Jane' rejste med Scandlines

  Læs mere Læs mindre