Lithuania

Sammenlign færger fra Litauen til Tyskland

Der er 3 ferry routes mellem Litauen og Tyskland med 9 afgange ugentligt. TT Line leverer 2 routes, Klaipeda til Travemunde sejler 1 gange dagligt, & Klaipeda til Rostock som sejler 1 gange dagligt. DFDS Seaways leverer 1 routes, Klaipeda til Kiel som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Litauen til Tyskland for at tjekke informasjon.

Litauen Tyskland kort

Tryk her for kort

Færger fra Litauen til Tyskland

Om Litauen:

Litauen er det største af de tre baltiske lande i Nordeuropa og har en kort, smuk kystlinje mod Østersøen.

Som den sydligste af de baltiske lande, har Litauen et forholdsvis mildt klima, så man kan bruge sin dag på at udforske landets frodige skove eller solbadning på en sandstrand.

Landets historiske arv adskiller det fra de nærliggende nationer. Hovedstaden, Vilnuis er den største og en af de ældste i landet, med Europas største barokke gamle bydel og spektakulære kirketårne.

Litauens hovedhavn ligger på kysten, mod vest, i Klaipeda, og herfra er der hyppige overfarter til Skandinavien og Centraleuropa.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og centrale Europa. 2000 års historie har efterladt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særprægede landskaber.

Tyskland er det 7. mest besøgte land i verden. Oveni alle de udenlandske besøgende, tilbringer over 30% af tyskere faktisk deres ferie i deres eget land.