Sammenlign færger fra Letland til Tyskland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Letland

Letland ligger i Østersøregionen i det nordlige Europa, omkranset af Estland, Litauen, Rusland og Hviderusland, med en vestlig kystlinje på Østersøen.

Letlands varieret og smukke landskab tiltrækker mange besøgende. Landet kan prale af 500 kilometer af fantastisk kystlinje og hvide sandstrande, såvel som store skovområder, der dækker omkring halvdelen af landets landmasse.

Hovedstaden, og det mest populære turistområde, Riga, er et Unesco verdensarv område, som er defineret af brostensbelagte gader og storslåede gotiske spir. Her er også en livlig art-nouveau scene, så sørg for at besøge nogle af de fremragende gallerier. Der er også trendy barer og cafeer.

Der er en række havne langs landets kyster, så der er masser af udvalg fra Letland. Talrige ruter er tilgængelige til internationale destinationer, som alle leveres af nogle af de største færgeselskaber.

Om Tyskland

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og centrale Europa. 2000 års historie har efterladt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særprægede landskaber.

Tyskland er det 7. mest besøgte land i verden. Oveni alle de udenlandske besøgende, tilbringer over 30% af tyskere faktisk deres ferie i deres eget land.

Færger fra Letland til Tyskland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking