Latvia

Sammenlign færger fra Letland til Tyskland

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Letland og Tyskland leveret af 1 færgeselskab – Stena Line. Liepaja til Travemunde færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 22 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Letland Tyskland overfarten mellem Liepaja og Travemunde.

Letland Tyskland kort

Tryk her for kort

Færger fra Letland til Tyskland

Om Letland:

Letland ligger i Østersøregionen i det nordlige Europa, omkranset af Estland, Litauen, Rusland og Hviderusland, med en vestlig kystlinje på Østersøen.

Letlands varieret og smukke landskab tiltrækker mange besøgende. Landet kan prale af 500 kilometer af fantastisk kystlinje og hvide sandstrande, såvel som store skovområder, der dækker omkring halvdelen af landets landmasse.

Hovedstaden, og det mest populære turistområde, Riga, er et Unesco verdensarv område, som er defineret af brostensbelagte gader og storslåede gotiske spir. Her er også en livlig art-nouveau scene, så sørg for at besøge nogle af de fremragende gallerier. Der er også trendy barer og cafeer.

Der er en række havne langs landets kyster, så der er masser af udvalg fra Letland. Talrige ruter er tilgængelige til internationale destinationer, som alle leveres af nogle af de største færgeselskaber.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og centrale Europa. 2000 års historie har efterladt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særprægede landskaber.

Tyskland er det 7. mest besøgte land i verden. Oveni alle de udenlandske besøgende, tilbringer over 30% af tyskere faktisk deres ferie i deres eget land.