Liepaja
Travemunde
Færger til Tyskland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Liepaja til Travemunde færge

Liepaja Travemunde færgeruten forbinder Letland med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 22 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Liepaja Travemunde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Letland til Tyskland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Liepaja til Travemunde?

Færgeoverfarten fra Liepaja til Travemunde tager ca. 22h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Liepaja og Travemunde?

Der er 1 færgeoperatør for Liepaja til Travemunde, og dette er
 • Stena Line

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Liepaja til Travemunde?

Book færger fra Liepaja til Travemunde via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Travemunde?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Liepaja til Travemunde med
 • Stena Line

Kan du tage din bil med på færgen fra Liepaja til Travemunde?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Liepaja til Travemunde med
 • Stena Line

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Liepaja til Travemunde?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Stena Line

Hvad er afstanden fra Liepaja til Travemunde?

Afstanden mellem Liepaja og Travemunde er ca. 626 sømil.

Liepaja Travemunde færge anmeldelser

 • "Relativt enkle, men OK"

  Stena Line bruger ikke de nyeste skibe på overfarten fra Nynæshamn til Ventspils. Maden der tilbydes er forholdsvis enkel og begrænset. Men prisen for overfarten er også ganske rimelig og atmosfæren om bord er afslappet.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Interessant oplevelse."

  Jeg kom for sent til indtjekningen på grund af travl trafik i Tyskland, og da jeg ringede til Direct Ferries kundeservice fik jeg af vide, at hvis jeg ikke tjekkede ind 2 timer før afgang, kunne jeg ikke rejse med skibet. Jeg kom 1½ time for sent, afgangstiden på min bekræftelse var kl. 16, og jeg ankom kl. 15:40, og alt var ok. Jeg formåede at tjekke ind og havde stadig tid til at vente inden pålæsningen. Ikke sikker på Direct Ferries personales kompetence, men det var ikke en god oplevelse, at tænke at min ferie var ødelagt, da jeg ringede til dem. Jeg fik af vide, at der var intet de kunne gøre, de kunne ikke engang tjekkes skibets afgangstid, intet, de kunne ikke foreslå andre telefonnumre til Stena Line, slet ingenting. Det var min erfaring.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Servicen i top "

  Ved hjem rejse var der læs på bilen, derfor forhørte vi hos om det var muligt at får en plads til bilen på lastbilsdækket, så vi kunne undgå skader på bilen.. Her var servicen i top - der var ingen problemer med at få en anden plads til bilen.. Så tak for det :-) Har taget denne overfart for ca. 7 år siden - og der kunne personalet især på land ikke forstå eller tale Engelsk. Dette var ikke et problem længere - super godt...

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Ventspils"

  Fantastisk service.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre

Liepaja Guide

Liepaja ligger i den vestlige del af Letland på Østersøkysten og er kendt i Letland som ”byen, hvor vinden er født”. Dette er i forhold til det faktum, at byen altid synes at have en konstant brise fra havet. Liepaja ligger ca. 10 km fra Riga, 110 km Klaipeda, 115 km fra Ventspils og 100 km Saldus. Byen har kulturel, kunstnerisk og sportlige arv og somrene i Liepaja er ofte fyldt med festivaler. Dette starter som regel med ”Summer Sound” strandfest og festivalen ”Rally Kurzeme”, hvor mange turister deltager. Begivenheder i byen stopper ikke om vinteren, da byen er vært for mange udstillinger, koncerter og andre kreative aktiviteter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Travemunde.


Travemunde Guide

Den tyske by Lubeck er kendt for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmagende marcipan. Den mest populære turistattraktion i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundrede, der har et eventyrlig udseende med sine to cylindriske tårne. En charmerende middelalderby ligger bag dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterede i at byen blev erklæret et Unesco verdensarv område i 1980erne. Faktisk kan de fleste af byens mest populære attraktioner findes i den gamle bydel, kaldet Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden af Østersøen, indenfor forstaden af Travemunde, og her finder man også flere hyggelige strande. Omkring Lubeck og dens mange offentlige pladser, finder man en række historiske attraktioner. Af særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundrede, Lubeck Domkirke fra det 12 århundrede, og Heiligen Geist Hospital, som er det ældste hospital i Tyskland og daterer tilbage til 1227.


Liepaja til Travemunde Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/04/2024 og 28.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Stena Line 10:00 08:00 22 timer Mon
Stena Line 15:00 13:00 22 timer Tirsdag
Stena Line 19:00 17:00 22 timer Onsdag, Torsdag
Stena Line 22:30 20:30 22 timer Fri, Lør

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking