COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liepaja - Travemunde er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Letland til Tyskland side

Om bord på færgerne

Liepaja - Travemunde færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 22 hr
    • Get price

Liepaja til Travemunde færge

Liepaja Travemunde færgeruten forbinder Letland med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 22 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Liepaja Travemunde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Liepaja Guide

Liepaja ligger i den vestlige del af Letland på Østersøkysten og er kendt i Letland som ”byen, hvor vinden er født”. Dette er i forhold til det faktum, at byen altid synes at have en konstant brise fra havet. Liepaja ligger ca. 10 km fra Riga, 110 km Klaipeda, 115 km fra Ventspils og 100 km Saldus. Byen har kulturel, kunstnerisk og sportlige arv og somrene i Liepaja er ofte fyldt med festivaler. Dette starter som regel med ”Summer Sound” strandfest og festivalen ”Rally Kurzeme”, hvor mange turister deltager. Begivenheder i byen stopper ikke om vinteren, da byen er vært for mange udstillinger, koncerter og andre kreative aktiviteter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Travemunde.


Travemunde Guide

Den tyske by Lubeck er kendt for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmagende marcipan. Den mest populære turistattraktion i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundrede, der har et eventyrlig udseende med sine to cylindriske tårne. En charmerende middelalderby ligger bag dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterede i at byen blev erklæret et Unesco verdensarv område i 1980erne. Faktisk kan de fleste af byens mest populære attraktioner findes i den gamle bydel, kaldet Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden af Østersøen, indenfor forstaden af Travemunde, og her finder man også flere hyggelige strande. Omkring Lubeck og dens mange offentlige pladser, finder man en række historiske attraktioner. Af særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundrede, Lubeck Domkirke fra det 12 århundrede, og Heiligen Geist Hospital, som er det ældste hospital i Tyskland og daterer tilbage til 1227.