Oslo til Kiel færge

Oslo Kiel færgeruten forbinder Norge med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Color Line. Der er op til 10 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Oslo Kiel færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oslo - Kiel færgeselskaber

  • Color Line
    • 10 Afgange Ugentlig 20 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Oslo Kiel Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Oslo Kiel ruten er for en bil og 2 passagerer.

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og ligger på en bue af jord i den nordlige ende af Oslofjorden. Byen er omgivet af bakker og bjerge og består af omkring 40 øer indenfor dens bygrænser. Det er relativt nemt at komme omkring med offentlig transport, eller alternativt kan cykler lejes rundt i byen. Der er mange ting at se og lave i Oslo, herunder værker af den berømte kunster Edvard Munch. Hans værker findes i en række institutioner i byen, sammen med andre norske og internationale kunstnere.

Den norske regering har på det seneste investeret i mange kulturelle installeringer, faciliteter, bygninger, og festivaler rundt omkring i Oslo.

Der er færgeforbindelser fra Oslo til destinationer i Danmark og Tyskland. Der er daglige afgange til København med en sejltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en sejltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en sejltid på ca. 8 ½ timer og Kiel i Tyskland, med en sejltid på ca. 20 timer. Faciliteter i Oslo havn er begrænset, men der er en cafe og lille afgangshal.

Kiel Guide

Byen Kiel ligger i den nordlige del af Tyskland på Østersøens kyst, sydøst for den jyske halvø. Kiel ligger omkring 90 km nord for Hamburg, og er et stort maritime punkt i Tyskland og har været et af de traditonelle hjem for den tyske flåde. Byen er også et hovedcenter for skibsbygning og et vigtigt knudepunkt, som følge af dens placering på Kiel Fjord.
Besøgende til Kiel vil finde en række interessante museer, der fokusere på emner som zoologi, geologi, historie, kunst, industri og militær.
Der er færgeforbindelser til Sverige, Norge, Rusland og andre destinationer.