COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trelleborg - Rostock er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Tyskland side

Trelleborg - Rostock færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 6 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 6 hr
  • Get price

Trelleborg Rostock færge anmeldelser

 • "Alt godt!!"

  Jeg havde ingen problemer med min rejse.

  'Huckleberry Finn' travelled on Huckleberry Finn

  Læs mere Læs mindre
 • "Trelleborg-Rostock"

  Det var dejligt at rejse med dette skib fra Trelleborg til Rostock. Det var en stor oplevelse for mig :)

  'Skåne' travelled on Skåne

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  Glimrende overfart. Første gang med directferries for os. Cafeteriets åbningstider overraskede os. Personalet søde og ydede god service. Vi kommer helt sikkert igen :)

  'Huckleberry Finn' travelled on Huckleberry Finn

  Læs mere Læs mindre
 • "Flot tur og service"

  Vi rejste med hest og blev prioriteret af personalet på alle måder i forhold til dette. Fantastisk service og fint skib. Rejser med Stena Line igen i næste uge.

  'Skåne' travelled on Skåne

  Læs mere Læs mindre

Trelleborg til Rostock færge

Trelleborg Rostock færgeruten forbinder Sverige med Tyskland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. TT Line sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Stena Line servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 6 timer.

Der er 42 overfarter Uge på Trelleborg Rostock ruten mellem Sverige og Tyskland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sydlige Sverige. Byen kan føre sin historie tilbage til 1257, da den blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Den blev senere generobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage til svensk herredømme.

Trelleborg var en industriby indtil slutningen af det 19. århundrede, og denne industrialisering har spillet en vigtig rolle i byens udvikling. Byen er populær blandt besøgende fra Sverige og Tyskland, hovedsagelig på grund af færgerne til Rostock, Sassnitz og Lubeck-Travemunde i Tyskland.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962. Færgerne tager både fodpassagerer på endagsture, såvel som biler med familier på ferie, og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg, på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.


Rostock Guide

Den tyske by Rostock er den største by i den nordlige delstat Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersøkysten, på bredden af Warnow-floden. Rostocks universitet blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste i Tyskland og i verden. Universitetets botaniske have, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åben for offentligheden, og er et dejligt sted at besøge.

Rostock er hjemsted for den årlige Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store sejlskibe og museum fartøjer. Festivalen er meget populær og tiltrækker omkring 1,5 millioner besøgende hvert år. Byen er også vært til den årlige jazz-festival ”Jazzfestival an der Ostsee,” der bliver holdt i juni.

Byens havn er en af de vigtigste havne i Europa og er Tysklands største. Der er færgeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer), Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter), og en hurtigfærge til Hank i Finland (22 timer).