Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rødby havn

 • Med bil

  Følg E47/E45 mod Rødby. Forlad motorvejen ved afkørsel 50 og følg skiltene til Rødby. Når du er i byen skal du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Der er togservicer til København ca. hver anden time det meste af dagen (køretid er 2-2½ timer). Mange af togene er Eurocity toge som også forbinder til Hamburg i Tyskland.

 • Med bus

  Du kan tage buslinie 23 til Maribo.

 • Adresse

  Færgestationsvej 5. 4970 Rødby

 • Rødby overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rødby før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rødby overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rødby færgeservicer

Rødby Guide

Rødby Guide

Rødby er beliggende på Lolland i Storstrøm i Danmark. Hovedgrunden til oprindelsen af Danmarks sydligste by distrikt var Rødbys direkte adgang til det baltiske hav. Da havet var den mest brugte rejsemåde, blev det baltiske hav et center for handel og bebyggelse på den sydøstlige kant af Lolland var den naturlige udvikling. Det gav mening at grundlægge byen nær Åholm Slot, som daterer tilbage til 1300 tallet. Befæstningen af dette slot skabte en beskyttelse som den behøvede. Rødby er beliggende nær skove og dette gør byen til et attraktivt sted at besøge. Fra centeret er der kun en kort afstand til utæmmet natur med skove som strækker sig ned til det baltiske hav.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking