Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Liepaja havn

  • Med bil

    Kørende fra Riga skal tage motorveje mod Jurmala via A220 og fortsætte langs A220, afkøre ved Roznieki og tage A218 for at komme til Liepaja center. Havnen er godt skiltet herfra.

  • Med tog

    Der er to daglige afgange fra Riga og rejsen tager ca. 5 timer til Liepaja. Det er hurtigere at komme til Riga med tog end det er med bus.

  • Liepaja overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Liepaja før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Liepaja overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Liepaja færgeservicer

Liepaja Guide

Liepaja Guide

Liepaja er beliggende i den vestlige del af Letland ved Østersøen og dette er landets tredjestørste by og en betydningsfuld isfri havn. Liepaja blev grundlagt af Curonian fiskermænd og var først kendt ved navnet Lyva i 1253. Den nutidige havn begyndte at forme sig i sprogforbruget efter 1560. I 1625 bevilligede Hertug Friedrich Kettler af Courland Liepaja rettigheder som blev bekræftet af Kong Sigismund III af Polen i 1626. Liepaja og Courland fik kontrollen af kejserriget i Rusland i 1795 under delingen af Polen. Byen blev en stor havn ved Baltikum for russerne og var det centrale punkt for embarkationen af emigranter som rejste til Amerika. Under en kort periode i 1919, da det meste af Letlands territorium var besat af bolchevikar, var Liepaja et provisorisk sæde af regeringen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking