Book en Liepaja færge

Liepaja færgehavn i Letland forbinder dig med Travemunde i Tyskland med et valg af op til 6 afgange ugentligt. Sejltiden for Liepaja til Travemunde overfarten er fra 22 timer, og med Stena Line.

Liepaja havnekort

Tryk her for kort

Liepaja færgeservicer

 • Stena Line
  • 6 Afgange Ugentlig 22 t
  • Få pris

Liepaja Guide

Liepaja er beliggende i den vestlige del af Letland ved Østersøen og dette er landets tredjestørste by og en betydningsfuld isfri havn. Liepaja blev grundlagt af Curonian fiskermænd og var først kendt ved navnet Lyva i 1253.

Den nutidige havn begyndte at forme sig i sprogforbruget efter 1560. I 1625 bevilligede Hertug Friedrich Kettler af Courland Liepaja rettigheder som blev bekræftet af Kong Sigismund III af Polen i 1626. Liepaja og Courland fik kontrollen af kejserriget i Rusland i 1795 under delingen af Polen.

Byen blev en stor havn ved Baltikum for russerne og var det centrale punkt for embarkationen af emigranter som rejste til Amerika. Under en kort periode i 1919, da det meste af Letlands territorium var besat af bolchevikar, var Liepaja et provisorisk sæde af regeringen.

Sådan kommer du til Liepaja havn

 • Med bil

  Terrabalt terminal, 14a Brīvostas Street, Liepāja

 • Med tog

  Terrabalt terminal, 14a Brīvostas Street, Liepāja

 • Liepaja overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Liepaja før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Liepaja overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.