COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gøteborg - Kiel er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Tyskland side

Gøteborg - Kiel færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 14 hr 30 min
  • Get price

Gøteborg Kiel færge anmeldelser

 • "Perfekt overfart"

  Alt var perfekt, fra bookingen online til enden af turen. Vi rejste med hele familien (2 voksne + 2 børn) og autocamper. Vi nød virkelig morgenmaden og aftensmaden.

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Læs mere Læs mindre
 • "Bortset fra prisen"

  Dette var en god oplevelse, skibet var til tiden, rent, behageligt og venligt. Maden var rigtig god, bøffen jeg fik var vidunderlig, og det var morgenbuffeten også. Jeg rejste med bil og campingvogn, det var alt godt, men jeg syntes, at det var for dyrt.

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk overfart med Stena"

  Jeg kan anbefale denne rute uden forbehold. Buffeten var fantastisk, hytter meget rene og store.

  'Stena Germanica' travelled on Stena Germanica

  Læs mere Læs mindre

Gøteborg til Kiel færge

Gøteborg Kiel færgeruten forbinder Sverige med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gøteborg Kiel færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gøteborg Guide

Gøteborg ligger på den svenske vestkyst, halvvejs mellem København i Danmark og Oslo i Norge.
Byens strategiske beliggenhed ved floden Gota Alv, der flyder fra Kattegat og ind i Nordsøen, har været betydningsfuld i dens udvikling som handelsby.

Dens industrielle og kulturelle arv er velkendt, og den er vært til nogle af de største begivenheder i Skandinavien. Den Internationale Film Festival er blevet afholdt i byen siden 1979, og der bliver fejret adskillige musik festivaler. Gøteborg er også stedet hvor Volvo blev grundlagt i 1927 og er hjemstedet til to universiteter.

Gøteborg færgeterminal er den største af sin art i de nordiske lande, og ligger på tværs af byens centrum ved floden Göta. Der er færgeforbindelser fra Gøteborg til/Fra Frederikshavn i Danmark, Kristiansand i Norge, Kiel i Tyskland og Newcastle i Storbritannien.


Kiel Guide

Byen Kiel ligger i den nordlige del af Tyskland på Østersøens kyst, sydøst for den jyske halvø. Kiel ligger omkring 90 km nord for Hamburg, og er et stort maritime punkt i Tyskland og har været et af de traditonelle hjem for den tyske flåde. Byen er også et hovedcenter for skibsbygning og et vigtigt knudepunkt, som følge af dens placering på Kiel Fjord.
Besøgende til Kiel vil finde en række interessante museer, der fokusere på emner som zoologi, geologi, historie, kunst, industri og militær.
Der er færgeforbindelser til Sverige, Norge, Rusland og andre destinationer.