Gedser til Rostock færge

Gedser Rostock færgeruten forbinder Danmark med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 10 afgange dag med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gedser Rostock færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gedser - Rostock færgeselskaber

 • Scandlines
  • 10 Afgange Dagligt 1 time 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Gedser Rostock Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Gedser Rostock ruten er for en bil og 2 passagerer.

Gedser Rostock færge anmeldelser

 • "Aflyst afgang"

  Hej, 26/12/16 købte vi billetter til Gedser – Rostock ruten igennem Direct Ferries. Vi kørte hjemmefra i Norge om morgenen til færgen, som skulle sejle kl. 15:00. Da vi kom til Gedser, efter at have kørt 700 km, fik vi af vide, at alle afgange var aflyst på grund af vejret. Dette er fint, og det kunne I jo ikke gøre for, men hvorfor blev vi ikke advaret?? Det har I pligt til at gøre i sådanne situationer! Turen blev booket med jer og I havde både mit telefonnummer og min email adresse. Jeg afventer jeres svar på ovenstående.

  'Frank Bøhn' rejste på Gedser Rostock ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Rostock"

  Alt var fint og godt på nær herretoiletterne, lidt af en skandale i forhold til passager antal og den renlighed der ellers prægede omgivelserne. Man kan ikke være bekendt at kun 2 toiletter kunne bruges og det ene var så snavset at det ikke kunne bruges til det det var beregnet til. At det var så ulækkert kan man kun klantre sine medpassagerer og ikke personalet MEN at der kun er 2 der var 'åbne' herretoiletter er helt klart 'skibets' ansvar og dem på det andet dæk var heller ikke åbne.

  'Per' rejste på Gedser Rostock ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge tur Gedser Rostock Joo.👋 "

  Dejlig tur.

  'Joo' rejste på Gedser Rostock ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Det var en go tur"

  Jeg vil nyde at kom igen

  'Talaat' rejste på Gedser Rostock ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre

Gedser Guide

Den lille danske by Gedser ligger på den sydlige del af den danske ø Falster, i Guldborgsund Kommune. Gedser er Danmarks sydligste by og har en befolkning på omkring 760. Da byen ligger på Østersøkysten, er havnen vigtig for områdets økonomi.

Byen er bekendt som landingsstedet for tyske tropper i 1940. Et antal panservogne og tropper gemte sig på færgen fra Rostock og avancerede på havnen så snart skibet var dokket, snart efterfulgt af endnu en færge.

Falster er del af Sjælland, og øen er hjemsted for Danmarks sydligste punkt, Gedser Odde, nær Gedser.

Der er en bilfærge mellem Gedser og Rostock i Tyskland, som drives af Scandlines. Overfarten tager omkring 1 time og 45 minutter.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock er den største by i den nordlige delstat Mecklenburg-Vorpommern og ligger omkring 12 km fra Østersøkysten, på bredden af Warnow-floden. Rostocks universitet blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste i Tyskland og i verden. Universitetets botaniske have, Botanischer Garten Universitat Rostock, er åben for offentligheden, og er et dejligt sted at besøge.

Rostock er hjemsted for den årlige Hanse Sail Festival, hvor man kan se mange store sejlskibe og museum fartøjer. Festivalen er meget populær og tiltrækker omkring 1,5 millioner besøgende hvert år. Byen er også vært til den årlige jazz-festival ”Jazzfestival an der Ostsee,” der bliver holdt i juni.

Byens havn er en af de vigtigste havne i Europa og er Tysklands største. Der er færgeservicer fra Rostock til Gedser i Danmark (2 timer), Trelleborg i Sverige (5 timer og 45 minutter), og en hurtigfærge til Hank i Finland (22 timer).