Sweden

Sammenlign færger fra Sverige til Tyskland

Der er flere færgeoverfarter fra Sverige til Tyskland. Færger forbinder pt. 5 havne i Sverige med 3 Havne i Tyskland.

Der er 9 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Stena Line, TT Line, Finnlines & Hansa Destinations. Den kortest overfart tager omkring 6 time 0 minut (Rostock).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Sverige og Tyskland. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Sverige Tyskland kort

Tryk her for kort

Om Sverige:

Sverige er det største nordiske land i Nordeuropa, og er omkranset af Norge mod vest og Finland mod øst.

Sverige, som er berømt for sit fantastiske landskab, har også en livlig hovedstad, Stockholm, som er fordelt over 174 øer og forbundet af 57 broer.

Længere nordpå finder man uberørt vildmark dækket af sne, med dramatiske bjerge i kystlinjen, tæt skov og utallige rensdyr. Der er også masser af smukke øer og øgrupper spredt i Østersøen.

Sverige er et glimerende udgangspunkt for en lang række destinationer i Skandinavien og Europa. Der findes talrige havne på landets kyst, og færgerejse er den bedste måde, at udforske Sveriges øer og nabolande på.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og centrale Europa. 2000 års historie har efterladt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særprægede landskaber.

Tyskland er det 7. mest besøgte land i verden. Oveni alle de udenlandske besøgende, tilbringer over 30% af tyskere faktisk deres ferie i deres eget land.