Book en Oslo færge

Oslo færgehavn i Norge er tjent af en række færgeruter med overfarter til Frederikshavn, København & Kiel. Der er et valg af 24 Afgange Ugentlig og havnen i Oslo forbinder Norge med Danmark & Tyskland.

Sejltider varierer fra 11 timer 45 minutter på Frederikshavn servicen til 20 timer på Kiel servicen.

Selv om der er en kort beskrivelse på denne side, kan information variere baseret på årstiden, så vi vil råde dig til at se sejltider og priser på vores Oslo billetsøgning.

Oslo havnekort

Tryk her for kort

Oslo færge alternativer

Oslo færgeservicer

 • Stena Line
  • 7 Afgange Ugentlig 11 t 45 m
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 17 t 15 m
  • Få pris
 • Color Line
  • 10 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Oslo Guide

Oslo ligger på Norges sydøstkyst. Færgehavnen ser næsten syv millioner passagerer rejse igennem hvert år. Havnen ligger ved siden af en pragtfuld fjord og forbinder Norges hovedstad med både Danmark og Tyskland.

Hvad kan man lave i Oslo?

Tusinder af mennesker er flyttet til Oslo, og efter et besøg er det nemt at se hvorfor. Fantastisk arkitektur, en energisk og livlig kultur og en række af fascinerende museer gør Oslo til en af de hurtigst voksende byer i verden.
Oslo byder på endeløse landskaber omkring bycentrummet, med grønne parker såsom vigelandsparken, Frogner park – der også er vært til mange skulpturer og bymuseet, der ligger i en imponerende herregård, Ekerberg og den botaniske have.

Udover dens naturlige skønhed, er en af Oslos hovedtiltrækninger dens mange seværdigheder. Fra dens mange museer, såsom det Norske Folkemuseum, der er et smukt friluftsmuseum med 160 bygninger, inklusiv Vikingeskib huset, der udstiller tre af de bedst bevarede vikingeskibe i verden, Akerhus Fæstning, der blev bygget i det 13. århundrede, eller Fram museet og Kon-Tiki museet, der dækker over polar udforskningen og Kon-Tiki ekspeditionen – der er ikke en mangel på muligheder for at fordybe sig i historien.

På kunst-siden, er der mange gallerier og museer, der fortæller om Munch, Ibsen, Vigeland, og eksempler på ældre og moderne norsk kunst.
For at komme lidt væk fra museerne, er Aker Brygge og Tjuvholmen fyldt med shopping muligheder, moderne arkitektur og mange gallerier, restauranter og bars, eller tag til Oslos hovedgade Karl Johans port, for at være en del af den utrolige atmosfære der hersker i byen. Musikscenen i Oslo er livlig og varieret, om man nyder elektro, jazz, eller opera er der noget at finde.

Hvordan kommer besøgende omkring i Oslo?

Der findes en vidtspændende offentlig transportservice, der består af busser, sporvogne, tog og metro, altså er det nemt at komme omkring. De to største transportknuder er Oslo hovedbanegård og nationalteatret, den sidste hvilket er den bedste undergrundsforbindelse.

Sådan kommer du til Oslo havn

 • Med bil

  DFDS Seaways og Stena Line: Kørende fra E6/E18 fra Mosseveien eller norden skal følge A6 mod ’Oslo/Oslo Sentrum’, indtil du ser et vejskilt med et færgesymbol og navnene ’København’ og ’Frederikshavn’. Fortsæt i denne retning indtil du når en stor rundkørsel over E6. Bliv til venstre ved rundkørslen og fortsæt med at følge skiltene til færgerne.
  Color Line: kørende fra syd på E18 skal følge denne vej forbi Sjølyst og den lille bådhavn på højre side. Følg skiltene til Hjortneskaien, Kiel/Hirtshals. Hvis du kommer nord fra på E6, skal du følge denne vej gennem byens center til Festningstunell, og herfra skal du følge skiltene til Drammen på E18. Når du kommer til Oslotunnell, følg skiltene til Hjortnes/Ferry for havnen.

 • Med tog

  Oslo Sentral er hovedstationen i Oslo. Herfra er der forbindelser til Trondheim, Bergen, Stavanger, Stockholm (Sverige), Gøteborg (Sverige) og København (Danmark), såvel som lokale og regionale destinationer i det sydlige Norge og Sverige. Du kan gå fra havnen til togstationen på ca. 15-20 minutter.

 • Med bus

  Buslinie 60 tager dig fra havnen til central stationen/Oslo S. Bussen afgår ca. hvert 20 minut og turen tager omkring 5 minutter.

 • Adresse

  DFDS Seaways and Stena Line Vippetangen, Utstiker 2, 0106 Oslo
  Color Line Color Line Terminal, Hjortnes, 0250 Oslo

 • Oslo overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Oslo før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Oslo overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.