Book en Puttgarden færge

Puttgarden færgehavn i Tyskland forbinder dig med Rødby i Danmark med et valg af op til 46 afgange dagligt. Sejltiden for Puttgarden til Rødby overfarten er fra 45 minutter, og med Scandlines.

Puttgarden havnekort

Tryk her for kort

Puttgarden færgeservicer

 • Scandlines
  • 46 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Puttgarden Guide

Puttgarden er en lille by, der ligger på den tyske ø Femarn, på dens nordøstlige kyste. Havnen bliver for det meste brugt som indgang til Danmark, med overfarter til Rødby på den danske sydkyste, der varer 45 minutter.

Hvad kan man lave i Puttgarden?

Puttgarden er den perfekte lille havneby. Nydelige, maleriske huse pynter havnefronten, og grøn natur omgiver beboelsesområderne. Der er ikke meget aktivitet udenfor havnen, udover de lokale der nyder en kop kaffe in en af de lokale kafeer, og par der nyder en rolig tur omkring de søvnige gader. For besøgende bliver byen for det meste brugt som ophold på vej til en anden destination. Da der ikke findes mange seværdigheder og kun en håndfuld hoteller, er Puttgarden ikke rigtig egnet til længere besøg.

Der er nogle få spisesteder rundt omkring i den lille landsby, hvis man føler sig småsulten før sin rejse. De fleste serverer klassiske tyske retter. De hyggelige gader og beroligende atmosfære bliver illustreret ved hjælp af de venlige indbyggere, der med glæde hjælper enhver der har brug for vejledning.

Hvordan kommer besøgende omkring i Puttgarden?

Landsbyen er så lille at det er muligt at udforske det hele tilfods, hvilket er fortrukket, især i sommermånederne.

Sådan kommer du til Puttgarden havn

 • Med bil

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Adresse

  Fährhafenstrasse 23769 Puttgarden

 • Puttgarden overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Puttgarden før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Puttgarden overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.