Rødby til Puttgarden færge

Rødby Puttgarden færgeruten forbinder Danmark med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 45 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rødby Puttgarden færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rødby - Puttgarden færgeselskaber

 • Scandlines
  • 45 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Rødby Puttgarden Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rødby Puttgarden ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rødby Puttgarden færge anmeldelser

 • "Oplevelse af overfart med Scandlines"

  Min oplevelse var rigtig god da vi fik siddepladser begge veje og der var hurtig service i vekselboden samt at vi på hjemturen kom med en færge tidligere......Alt i alt en god oplevelse.

  'Vivi' rejste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse"

  Servicen er god og det er færgerne også, men jeg synes, at billetprisen for en bil og passagerer er høj, især nu, hvor man kan køre til Tyskland via broen. Ja, jeg vil bruge servicen igen.

  'Anonym' rejste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  God tur og uden problemer.

  'Nigel' rejste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tur til Heide Park"

  Jeg var med min søn og barnebarn på tur til Heide Park i Soltau. Vi havde bestilt færgebillet inkl. morgenbuffet, og det var utrolig lækkert. Det kan kun anbefales.

  'Else' rejste på Rødby Puttgarden ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre

Rødby Guide

Den danske by Rødby ligger på Lolland, og er kendt for sine færgeforbindelser til Puttgarden i Tyskland, som er en af de travleste færgeruter i Europa. Store færger afgår hver halve time, næsten 24 timer i døgnet. Byens havn ligger ca. 5 km sydvest for byens centrum.

Lolland kaldes nogle gange ”pandekage øen”, da den er flad. Det højeste punkt på øen er blot 25 km over havets overflade og ligger lige udenfor byen Horslunde. Under anden verdenskrig var øen en strategisk motorvej for tyskerne. En af de største indkomstkilder for øen er sukkerroe, og man kan se mange sukkerroemarker.

Populære attraktioner i Rødby inkluderer vandlandet og feriecenteret, Lalandia Feriecenter, som er byens største attraktion. Her kan gæster nyde et tropisk klima, vandrutsjebaner og mange andre vand aktiviter. Der er også mange restauranter, butikker og andre aktiviteter for børn i parken, inklusive Monky Tonky Land, minigolf, en skibakke, en skøjtebane, og en bowlinghal.

Puttgarden Guide

Den tyske havneby Puttgarden ligger på den tyske ø Femern, på en vigtig sejlrute mellem Tyskland og Danmark. Den 18km brede Fehmarnsund i den vestlige del af Østersøen adskiller de to lande.

Mellem 1961 og 1963 blev et tog- og færgeterminal bygget i byen, samtidig med at Femern blev forbundet med fastlandet via en bro. Siden afslutningen af Storebæltsbroen i Danmark, er ruten via Puttgarden mindre brugt af tog, men havnen bruges stadig af Scandlines færger.

Femern ø var en del af det danske hertugdømmet Slesvig fra middelalderen indtil 1864. I 1544 blev hertugdømmet opdelt, og blev en del af hertugdømmet under John the Elder. Da han døde uden arvinger i 1580, blev Fehmarn en del af Schleswig-Holstein-Gottorp hertugdømmet. Efter den store nordiske krig, blev Fehmarn sammen med resten af Schleswig forenet med Danmark. I 1864 blev Schleswig givet til Preussen som et resultat af den anden Schleswig krig.

Der er færgeforbindelse mellem Puttgarden og Rødby i Danmark, og sejltiden er ca. 45 minutter.