Rødby
Puttgarden
Færger til Tyskland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rødby til Puttgarden færge

Rødby Puttgarden færgeruten forbinder Danmark med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 47 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rødby Puttgarden færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Tyskland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Rødby til Puttgarden?

  Færgeoverfarten fra Rødby til Puttgarden tager ca. 45m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Rødby til Puttgarden?

  Rødby til Puttgarden færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Rødby til Puttgarden er 140 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Rødby og Puttgarden?

  Der er 1 færgeoperatør for Rødby til Puttgarden, og dette er
  • Scandlines
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Rødby til Puttgarden?

  Book færger fra Rødby til Puttgarden via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Puttgarden?

  Nej, du kan ikke rejse som fodpassager, for øjeblikket kan du kun rejse på færgen med et køretøj.
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Rødby til Puttgarden?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Rødby til Puttgarden med
  • Scandlines
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Rødby til Puttgarden?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Scandlines
 • Hvad er afstanden fra Rødby til Puttgarden?

  Afstanden mellem Rødby og Puttgarden er ca. 11 sømil.

Rødby Guide

Den danske by Rødby ligger på Lolland, og er kendt for sine færgeforbindelser til Puttgarden i Tyskland, som er en af de travleste færgeruter i Europa. Store færger afgår hver halve time, næsten 24 timer i døgnet. Byens havn ligger ca. 5 km sydvest for byens centrum.

Lolland kaldes nogle gange ”pandekage øen”, da den er flad. Det højeste punkt på øen er blot 25 km over havets overflade og ligger lige udenfor byen Horslunde. Under anden verdenskrig var øen en strategisk motorvej for tyskerne. En af de største indkomstkilder for øen er sukkerroe, og man kan se mange sukkerroemarker.

Populære attraktioner i Rødby inkluderer vandlandet og feriecenteret, Lalandia Feriecenter, som er byens største attraktion. Her kan gæster nyde et tropisk klima, vandrutsjebaner og mange andre vand aktiviter. Der er også mange restauranter, butikker og andre aktiviteter for børn i parken, inklusive Monky Tonky Land, minigolf, en skibakke, en skøjtebane, og en bowlinghal.


Puttgarden Guide

Den tyske havneby Puttgarden ligger på den tyske ø Femern, på en vigtig sejlrute mellem Tyskland og Danmark. Den 18km brede Fehmarnsund i den vestlige del af Østersøen adskiller de to lande.

Mellem 1961 og 1963 blev et tog- og færgeterminal bygget i byen, samtidig med at Femern blev forbundet med fastlandet via en bro. Siden afslutningen af Storebæltsbroen i Danmark, er ruten via Puttgarden mindre brugt af tog, men havnen bruges stadig af Scandlines færger.

Femern ø var en del af det danske hertugdømmet Slesvig fra middelalderen indtil 1864. I 1544 blev hertugdømmet opdelt, og blev en del af hertugdømmet under John the Elder. Da han døde uden arvinger i 1580, blev Fehmarn en del af Schleswig-Holstein-Gottorp hertugdømmet. Efter den store nordiske krig, blev Fehmarn sammen med resten af Schleswig forenet med Danmark. I 1864 blev Schleswig givet til Preussen som et resultat af den anden Schleswig krig.

Der er færgeforbindelse mellem Puttgarden og Rødby i Danmark, og sejltiden er ca. 45 minutter.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking