COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sassnitz - Trelleborg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sassnitz til Trelleborg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Sverige side

Sassnitz - Trelleborg færgeselskaber

Sassnitz Trelleborg færge anmeldelser

 • "En praktisk rute fra Tyskland til Sverige"

  Vi tog færgen fra Sassnitz til Trelleborg for nylig og ville ikke have nogle problemer med at tage den igen. Men næste gang vil vi medbringe vores egen mad og drikke, da kvaliteten om bord er forfærdelig.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "tur til Trelleborg"

  En fin tur. Den dag jeg rejste, tog det lidt lang tid at få køretøjer ombord, så vi var 25 minutter forsinket fra Sassnitz. Virkede som om at det var første gang de har prøvet at læsse færgen. Ellers var opholdet på båden vældig godt.

  'Trelleborg' travelled on Trelleborg

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Skibet var ganske stort og havde nok plads til masser af biler. Var forsinket omkring 15-20 minutter på returen. Gode faciliteter, og jeg nød det!

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "Tyskland til Sverige - min yndlings"

  Meget punktlig, behagelige rejse, ville elske at bruge igen.

  'Sassnitz' travelled on Sassnitz

  Læs mere Læs mindre

Sassnitz til Trelleborg færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne Tyskland til Sverige færger på Sassnitz Trelleborg færgeruten med vores nemme og hurtige pris søgning.

Vi får Sassnitz til Trelleborg priser direkte fra færgeselskabets booking system, og sammenligner alle muligheder, så vi kan give dig den bedste pris for din færgebillet. Det kunne ikke være nemmere at få en pris og booke din færgebillet til Sverige!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller booke en færge til Sverige. Alt du skal gøre er at vælge Sassnitz til Trelleborg fra menuen til venstre, antal passagerer og søge.

Sassnitz Guide

Byen Sassnitz er beliggende på Jasmund halvøen i Tyskland, og er en populær havneby og kystby. Det er også porten til Jasmund National Park, som er Tysklands mindste nationalpark. Parken har unikke kridtklinter, der inspirerede kunstnere som Casper David Friedrich. Nationalparken har haft et nationalpark center på Königsstuhl siden 2004. To udstillinger giver besøgende et indblik i den naturlige verden og Østersøen.

Som følge af sine gode forbindelser til baglandet og dens geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er Sassnitz havn et vigtigt knudepunkt for international passager- og fragttrafik.


Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere tilbageerobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage i svensk herredømme.

I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland, på de færger der afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne tager både fodpassagerer, såvel som biler og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.