Sassnitz
Trelleborg
Færger til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Sassnitz til Trelleborg færge

Sassnitz Trelleborg færgeruten forbinder Tyskland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, FRS Baltic. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sassnitz Trelleborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sassnitz til Trelleborg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Sverige side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Sassnitz til Trelleborg?

Færgeoverfarten fra Sassnitz til Trelleborg tager ca. 2h 25m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Sassnitz og Trelleborg?

Der er 1 færgeoperatør for Sassnitz til Trelleborg, og dette er
  • FRS Baltic

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Sassnitz til Trelleborg?

Book færger fra Sassnitz til Trelleborg via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Sassnitz Guide

Byen Sassnitz er beliggende på Jasmund halvøen i Tyskland, og er en populær havneby og kystby. Det er også porten til Jasmund National Park, som er Tysklands mindste nationalpark. Parken har unikke kridtklinter, der inspirerede kunstnere som Casper David Friedrich. Nationalparken har haft et nationalpark center på Königsstuhl siden 2004. To udstillinger giver besøgende et indblik i den naturlige verden og Østersøen.

Som følge af sine gode forbindelser til baglandet og dens geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er Sassnitz havn et vigtigt knudepunkt for international passager- og fragttrafik.


Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere tilbageerobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage i svensk herredømme.

I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland, på de færger der afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne tager både fodpassagerer, såvel som biler og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.


Sassnitz til Trelleborg Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
FRS Baltic 08:00 10:25 2 timer 25 minutter Mon, Fri, Lør, Sol
FRS Baltic 09:30 12:00 2 timer 30 minutter Tirsdag, Onsdag, Torsdag
FRS Baltic 14:55 17:20 2 timer 25 minutter Mon, Fri, Lør, Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking