Sassnitz til Trelleborg færge

Sassnitz Trelleborg færgeruten forbinder Tyskland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Sassnitz Trelleborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sassnitz - Trelleborg færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Sassnitz Trelleborg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sassnitz Trelleborg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sassnitz Trelleborg færge anmeldelser

 • "En praktisk rute fra Tyskland til Sverige"

  Vi tog færgen fra Sassnitz til Trelleborg for nylig og ville ikke have nogle problemer med at tage den igen. Men næste gang vil vi medbringe vores egen mad og drikke, da kvaliteten om bord er forfærdelig.

  'Anonym' rejste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårlig mad service"

  Turen var uden hændelser, læsning og aflæsning af biler var effektiv. Problemet var maden. Kafeteriaet leverede en morgenmad buffet for 99 SKR. Det var ikke ret interessant, og hvis man ønskede noget mad senere på morgnen, skulle man betale det samme igen. Kaffen var forfærdelig.

  'Joy' rejste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Skibet var ganske stort og havde nok plads til masser af biler. Var forsinket omkring 15-20 minutter på returen. Gode faciliteter, og jeg nød det!

  'Ju Hyun' rejste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Sassnitz

  Læs mere Læs mindre
 • "tur til Trelleborg"

  En fin tur. Den dag jeg rejste, tog det lidt lang tid at få køretøjer ombord, så vi var 25 minutter forsinket fra Sassnitz. Virkede som om at det var første gang de har prøvet at læsse færgen. Ellers var opholdet på båden vældig godt.

  'Jan' rejste på Sassnitz Trelleborg ruten med Stena Line på Trelleborg

  Læs mere Læs mindre

Sassnitz Guide

Byen Sassnitz er beliggende på Jasmund halvøen i Tyskland, og er en populær havneby og kystby. Det er også porten til Jasmund National Park, som er Tysklands mindste nationalpark. Parken har unikke kridtklinter, der inspirerede kunstnere som Casper David Friedrich. Nationalparken har haft et nationalpark center på Königsstuhl siden 2004. To udstillinger giver besøgende et indblik i den naturlige verden og Østersøen.

Som følge af sine gode forbindelser til baglandet og dens geografiske nærhed til Skandinavien, Rusland og de baltiske lande, er Sassnitz havn et vigtigt knudepunkt for international passager- og fragttrafik.

Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere tilbageerobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage i svensk herredømme.

I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland, på de færger der afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne tager både fodpassagerer, såvel som biler og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.