Trelleborg til Swinoujscie færge

Trelleborg Swinoujscie færgeruten forbinder Sverige med Polen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TT Line. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Trelleborg Swinoujscie færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Trelleborg - Swinoujscie færgeselskaber

  • TT Line
    • 9 Afgange Ugentlig 5 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Trelleborg Swinoujscie Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Trelleborg Swinoujscie ruten er for en bil og 2 passagerer.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sydlige Sverige. Byen kan føre sin historie tilbage til 1257, da den blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Den blev senere generobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage til svensk herredømme.

Trelleborg var en industriby indtil slutningen af det 19. århundrede, og denne industrialisering har spillet en vigtig rolle i byens udvikling. Byen er populær blandt besøgende fra Sverige og Tyskland, hovedsagelig på grund af færgerne til Rostock, Sassnitz og Lubeck-Travemunde i Tyskland.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962. Færgerne tager både fodpassagerer på endagsture, såvel som biler med familier på ferie, og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg, på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.

Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige del af Polen, ved mundingen af floden Swina, på bredden af Østersøen. Byens område består af 44 øer, men kun tre af dem er beboede. Disse er Wolin, som er den største ø i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% af byens indbyggere bor på den polske del af Uznam øen.

Byen er omkranset af Szczecin-bugten, Østersøen og den tyske grænse. Swinoujscie er den tætteste polske by til Danmark, som ligger omkring 150 km væk. Sverige er omkring 175 km væk og Berlin kun 160 km væk.

Byens symbol, den historiske fyrtårn, ligger på Wolin øen og er 68 meter høj. Fyrtårnet blev restaureret i 2000, og har siden da været åbent for offentligheden. Her kan besøgende nyde den dejlig udsigt over byen og det omkringliggende område.

Swinoujscie er den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til Danmark og Sverige.