COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Denia - Ibiza San Antonio er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Ibiza side

Om bord på færgerne

Denia - Ibiza San Antonio færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Denia Ibiza San Antonio færge anmeldelser

 • "Hurtig og nem service"

  Det er værd at køre et par ekstra timer fra Barcelona, denne båd ankommer på 2,5 timer og er en behagelige måde at rejse på, i modsætning til Barcelona - Ibiza ruten.

  'Jaume I' travelled on Jaume I

  Læs mere Læs mindre
 • "Næsten perfekt"

  Alt var næsten perfekt. Det er en skam, de ikke har stole til passagerer, der foretrækker at være ude på båden; vi blev nødt til at sidde på gulvet.

  'Daniya' travelled on Daniya

  Læs mere Læs mindre
 • "Denia til Ibiza"

  God tur, meget bedre end at flyve til Ibiza San Antonio. Færgen til tiden og rummelig. Personalet er gode.

  'Daniya' travelled on Daniya

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Alt ver perfekt; service og faciliteter. Den eneste ulempe var, at fra den 20 april til den 21 april, gik prisen op til €160, selvom den foregående dag kun var €106. På udrejsen måtte vi vente i 1½ time på bagage kontrol, men det var der ikke på hjemrejsen. Vi syntes, at dette var meget mærkeligt.

  'Daniya' travelled on Daniya

  Læs mere Læs mindre

Denia til Ibiza San Antonio færge

Denia Ibiza San Antonio færgeruten forbinder Spanien med Ibiza. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Balearia. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Denia Ibiza San Antonio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Denia Guide

Denia er en by i Alicante region i Spanien, som ligger på Costa Blanca halvvejs mellem Alicante og Valencia, og tæt på feriebyen Xabia. Byen er overset af et slot fra det 11. og 12. århundrede, hvorfra besøgende har udsigt over hele byen og det omkringliggende område. Beliggende i slottet er Palau del Governador, slottets museum. Byen ligger på bredden af Middelhavet, overfor Balearerne.

Denias strande er meget brede, og fantastisk for vandsport. Strandene er generelt tildelt det europæiske blå flag for deres vandkvalitet og rene, fine sand. Nord for Denia ligger de fine sandstrande Les Marines og syd for Denia ligger det klippefyldte område i Les Rotes med sine spektakulære bugter og klare vand.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til De Baleariske Øer.


Ibiza San Antonio Guide

San Antonio er en by, der ligger på den spanske ø Ibiza, som er berømt for sine spektakulære solnedgange. Byens livlige natteliv har gjort den til et populært feriemål. Udenfor sommermånederne, mellem maj og juni og september og oktober, er det perfekt for familier at besøge San Antonio, som har en ny promenade, dejlige strande og klart, varmt vand. I juli, august og starten af september er byen fuld af diskoteksgæster fra Tyskland, Italien, Holland, Skandinavien og Storbritannien.
San Antonio er omkring 20 minutter i bil fra Ibiza Town. Havnen, kaldet Portus Magnus af romerne, er en af de smukkeste og mest berømte naturlige havne i Europa.