Finland

Sådan bookes færger fra Finland til Ålandsøerne

Der er 4 færgeruter mellem Finland og Ålandsøerne med 51 afgange ugentligt. Tallink Silja leverer 3 ruter, Åbo til Langnas sejler 7 afgange ugentligt, Helsingfors til Mariehamn omkring 7 gange ugentligt & Åbo til Mariehamn omkring 6 gange ugentligt. Viking Line leverer 3 ruter, Åbo til Langnas sejler 7 afgange ugentligt, Helsingfors til Mariehamn omkring 3 gange ugentligt & Åbo til Mariehamn omkring 7 gange ugentligt. Finnlines leverer 1 rute, Naantali til Langnas som sejler 14 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Finland til Ålandsøerne for at tjekke informasjon.

Finland Ålandsøerne kort

Tryk her for kort

Om Finland:

Finland er et nordisk land i nordøst Europa, som er berømt for sine hvide sommernætter og utallige uberørte søer.

Landet har fantastiske landskaber, med mange aktiviteter, der passer til hver sæson. Der er gode skisportssteder, travle byer og utrolige festivaler om sommeren. Nattehimlen er velsignet med nordlyset, hvilket gør det til et af Europas mest populære lande.

Færgerejse er en populær transportform i Finland, da der er mange færgeruter med luksuriøse skibe. De finske havne er gode afgangspunkter for de omkringliggende skandinaviske nationer og europæiske fastland.

Om Ålandsøerne:

Ålandsøerne (eller Åland) er en svensk talende autonom region i Finland, som ligger mellem byerne Stockholm og Helsingfors i Østersøen.

Åland, som består af omkring 6700 øer, har en spændende blanding af svensk, finsk og russisk kultur. Omkring 90% af befolkningen bor på hovedøen, eller ’Fasta Åland’, som det kaldes lokalt. Hovedbyen er Mariehamn, mens andre små samfund på hovedøen omfatter Godby og Eckerö.

Man kan flyve til Åland fra Finland og Sverige, men mange besøgende foretrækker at rejse med færge, da det giver en muligheden for at nyde den smukke udsigt over Sverige, Finland og Ålands skærgårde. Færgerne, som bruges på disse overfarter er blandt de mest luksuriøse, så rejsen er mere som et krydstogt.