COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Skotland

Geografisk optager Skotland den nordligste tredjedel af Storbritannien, og deler landegrænse med England til syd og Nordirland til sydvest, tværs over det Irske Hav.

Skotland er hjem for hundredvis af øer og mange øgrupper, som alle varierer i størrelse. Isle of Skye er måske den mest velkendte del af de Indre Hebrider langs vestkysten, sammen med de historisk rige Orkneyøer og de mindre vidtrækkende Shetlandsøer. Det er normalt på disse øer, især Hebriderne, at man producerer whisky, som er en af landets største eksportvarer, med omkring 500 millioner flasker produceret årligt.

Skotland kan prale af en blanding af spektakulære og tryllebindende landskaber; det er et land, som består af glorværdige, gennemgribende højlande med funklende søer i nordvest, beboet af et rigt og varieret dyreliv, som tiltrækker et stort antal amatørornitologer fra hele verden.

Det har en blomstrende kunst- og kulturscene, mest prominent i Glasgow, og et utal af slotte, hvoraf det mest berømte er den ikoniske bakketopsborg i Edinburgh. Man mener at der engang var over 3000 slotte i Skotland.

At komme med færge fra Nordirland til Skotland er nemt, med et valg af konventionelle, højhastigheds overfarter, som forbinder dig med sydvest Skotland. Færgerne er moderne, gode fartøjer, der tilbyder hurtige og jævnlige afgange over det Irske hav året rundt.

Selvom de direkte passagerfærger fra Skotland til fastlands Europa ikke længere er aktive, giver Storbritanniens netværk af veje stadig god adgang til alle dele af Skotland. Så hvis du rejser væk fra fastlands Europa, er dét at rejse gennem England et godt alternativ, hvor det er bedst at sejle til en havn i nordøst England, for at minimere køretiden. Havnen i Newcastle er omkring to en halv time fra Edinburgh i bil, mens Hull er cirka fire timer fra den skotske grænse.

Skotland tilbyder også en passage mellem Storbritannien og et utal af de skotske øer, hvilket er godt, hvis du leder efter en videregående forbindelse, eller hvis du forsøger at komme tilbage til fastlandet.

Populære Færgeselskaber

  • 14 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
  • 6 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris
  • 5 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris

Skotland anmeldelser

 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Europe, sikke et skib, 5 stjerner"

  Jeg elsker dette skib. Hun er havets dronning og en Kæmpe blandt færger. Personalet er venlige. Jeg vil anbefale morgen afgangen kl. 2:45 fra Fishguard.

  Læs mere Læs mindre
 • "Faciliteterne ombord"

  Jeg har rejst på denne færge to gange mellem Holyhead og Dublin retur. Jeg er meget tilfreds med denne tjeneste, meget familievenlig og mine børn, som er 13, 10 og 7 år elsker det. Min eneste klage er at jeg er træt af at lytte til Peter Pedal. Kan man ikke skifte dvd? Det har været den samme alle fire gange.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Skotland