Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Skotland

Geografisk optager Skotland den nordligste tredjedel af Storbritannien, og deler landegrænse med England til syd og Nordirland til sydvest, tværs over det Irske Hav.

Skotland er hjem for hundredvis af øer og mange øgrupper, som alle varierer i størrelse. Isle of Skye er måske den mest velkendte del af de Indre Hebrider langs vestkysten, sammen med de historisk rige Orkneyøer og de mindre vidtrækkende Shetlandsøer. Det er normalt på disse øer, især Hebriderne, at man producerer whisky, som er en af landets største eksportvarer, med omkring 500 millioner flasker produceret årligt.

Skotland kan prale af en blanding af spektakulære og tryllebindende landskaber; det er et land, som består af glorværdige, gennemgribende højlande med funklende søer i nordvest, beboet af et rigt og varieret dyreliv, som tiltrækker et stort antal amatørornitologer fra hele verden.

Det har en blomstrende kunst- og kulturscene, mest prominent i Glasgow, og et utal af slotte, hvoraf det mest berømte er den ikoniske bakketopsborg i Edinburgh. Man mener at der engang var over 3000 slotte i Skotland.

At komme med færge fra Nordirland til Skotland er nemt, med et valg af konventionelle, højhastigheds overfarter, som forbinder dig med sydvest Skotland. Færgerne er moderne, gode fartøjer, der tilbyder hurtige og jævnlige afgange over det Irske hav året rundt.

Selvom de direkte passagerfærger fra Skotland til fastlands Europa ikke længere er aktive, giver Storbritanniens netværk af veje stadig god adgang til alle dele af Skotland. Så hvis du rejser væk fra fastlands Europa, er dét at rejse gennem England et godt alternativ, hvor det er bedst at sejle til en havn i nordøst England, for at minimere køretiden. Havnen i Newcastle er omkring to en halv time fra Edinburgh i bil, mens Hull er cirka fire timer fra den skotske grænse.

Skotland tilbyder også en passage mellem Storbritannien og et utal af de skotske øer, hvilket er godt, hvis du leder efter en videregående forbindelse, eller hvis du forsøger at komme tilbage til fastlandet.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • P&O Irish Sea
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
 • Pentland Ferries
  • Få pris
 • Northlink Ferries
  • Få pris

Skotland anmeldelser

 • "God færge overfart "

  Gode faciliteter og rummelig færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til gøteborg "

  Oplevelse

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Line burde ikke samarbejde med Direct Ferries"

  Jeg har kun haft gode oplevelser med Stena Line. og de burde ikke samarbejde med Direct Ferries. Jeg havde bestilt billet som jeg troede var hos Stena Line. men det var så hos Direct Ferries. jeg klikkede på det link der poppede op med en færge afgang d. 13/08-22 og da jeg så havde lagt den i kurven og skulle betale. så stod der d. 14/08-22. jeg rettede den til den 13/08-22 og bestilte/betalte. efterfølgende modtog jeg så en bookning. der var den så lavet om til d. 14/08-22 som jeg ikke kunne bruge til noget. jeg stod i sverige med min telefon og nu kunne jeg ikke logge på min konto som jeg straks prøvede og jeg kunne ikke komme i forbindelse med Direct Ferries. ved at ringe til dem. så jeg måtte ringe til en ven i danmark. og så ham til at gå ind og rette billetten til d. 13/08-22. det kostede så 570 dkr og selve billetten kostede 510 dkr. altså så nu 1080 dkr. fordi Direct Ferries system ikke virkede. det er absolut ikke Stena Line værdigt at samarbejde med dem

  Læs mere Læs mindre
 • "Min første sejltur til Göteborg"

  Det er første gang, jeg sejler fra Frederikshavn til Göteborg. Det var en god oplevelse fra starten, hvor jeg blev imponeret af den lange gangbro i Frederikshavn med toilet på halvvejen på vejen ud til færgen. Jeg fik en rigtig god vinduesplads på vejen til Göteborg. Der var et rigigt god cafeteria med god almindelig mad til rimelige priser. Der var gode faciliteter på færgen for alle og velassorterede Tax free shops. Alt ialt en rigtig god sejltur.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Skotland