Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Cairnryan havn

  • Med bil

    Cairnryan havn ligger i det sydvestlige hjørne af Skotland, 8 km fra Stranraer på A77. Kørende nord fra skal følge A77 syd fra Glasgow/Ayr. Kørende syd fra skal følge M6/A74 til Carlisle og derefter A75 via Dumfries mod Stranraer. Ca. 3 km syd fra Stranraer, skal du dreje til højre til A751/A77.

  • Med tog

    Der er ingen togstation i Cairnryan. Den nærmeste togstation er Stranraer, som ligger ca. 6,5 km fra havnen. Der kan findes taxi udenfor stationen. For mere information, besøg vores Toge til Stranraer eller Toge til Skotland sider.

  • Cairnryan overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Cairnryan før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Cairnryan overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Cairnryan færgeservicer

Cairnryan Guide

Cairnryan Guide

Cairnryan er en by som ser ud mod hovedvejen A77 til Loch Ryan. Byen blev grundlagt som Lochryan i 1701, da Lochryan Hus blev bygget i den nordlige ende af den nutidige landsby. Huset blev omformeret i 1820erne og en imponerende struktur, som blot er synlig fra hovedvejen, er i dag resultatet. Under anden verdenskrig var Cairnryan den anden militante havn og tre havnemoler og en militant jernbane forbinder byen med den nærtliggende by, Stranraer som blev bygget af høren. Tusind af tropper blev anbragt lokalt i militærlejrer. Ved enden af krigen omringede den atlantiske u-båd flåde Loch Ryan og var eremit her før de blev sunket.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking