England

Sådan bookes færger fra England til Nord Irland

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem England og Nord Irland leveret af 1 færgeselskab – Stena Line. Liverpool Birkenhead til Belfast færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 8 timer.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på England Nord Irland overfarten mellem Liverpool Birkenhead og Belfast.

England Nord Irland kort

Tryk her for kort

Færger fra England til Nord Irland

Om England:

England omfatter de centrale og sydlige dele af Storbaitannien, som ligger i det nordlige Atlanterhav, adskilt fra det kontinentale Europa.

Landet er det største af de fire lande, der udgør Storbritannien, og omfatter også 100 mindre øer, herunder Isle of White og Isle of Scilly.

Englands hovedstad, London, er et stort og varieret center og en global hovedstad af finans, mode og kultur.

Rejse med færge er populært blandt den britisk offentlighed og som en ø med et væld af førsteklasses havne, er en England et afgangspunkt til mange destinationer, både indenlandske og internationale. Mange af verdens førende færgeselskaber er velkendte navne.

Om Nord Irland:

Nordirland er en af de fire dele af Det Forenede Kongerige, og ligger i den nordøstlige del af øen Irland og grænser op til Irland i syd og vest.

Nordirland tilbyder noget for alle; fra den livlige by Belfast og historien om Titanic, Giants Causeway kyst med fortryllende jord og landskaber, eller den gamle by Derry med sin rige kulturelle og arkitektoniske arv.

Det er nemt at komme til Nordirland med færge fra England, Isle of Man og Skotland. Den korte tur fra Skotland er regelmæssig og sejler året rundt. Den direkte færgeforbindelse fra England er mindre regelmæssig, men sejler også året rundt og er en populær service.

Da der er mange afgange til Irland, inklusiv en service til kontinentet via Frankrig, kan man også vælge at sejle til Irland og køre over grænsen til Nordirland.