COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cairnryan - Belfast er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cairnryan til Belfast færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Skotland til Nord Irland side

Om bord på færgerne

Cairnryan - Belfast færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Cairnryan Belfast færge anmeldelser

 • "Færgetur"

  Begge afgange var til tiden, meget gode vejrforhold! Vi nød ikke maden om bord, jeg fik en kylling suppe, som var kold, og min mor en bacon sandwich, som hun ikke kunne spise, fordi der var for meget fedt i. Vi nød turen, men det var alt for dyrt, i forhold til hvad det er. Vi nød at gå omkring på færgen og landskabet i og ud af havnene, personalet vi snakkede med, var meget venlige. Vi vil højst sandsynligt flyve næste gang, da det er billigere og vi ikke har brug for en bil.

  'Superfast VIII' travelled on Superfast VIII

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig kort tur"

  Behagelig, stressfri rejse. Gode faciliteter om bord. Det var en forretningsrejse for mig, men ville ikke have nogle problemer med at bruge den privat.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Line"

  Det var min første gang på denne rute, og syntes at det var godt. Service og maden var god og personalet var virkelig hjælpsomme.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Læs mere Læs mindre
 • "Belfast overfart"

  Der var en storm, men færgen sejlede alligevel, og det var en god overfart på en dejlig båd med en god, rummelig restaurant.

  'Superfast VIII' travelled on Superfast VIII

  Læs mere Læs mindre

Cairnryan til Belfast færge

Cairnryan Belfast færgeruten forbinder Skotland med Nord Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cairnryan Belfast færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cairnryan Guide

Den skotske landsby Cairnryan ligger i Dumfries og Galloway på den østlige bred af Loch Ryan. Landsbyen kan spore sine rødder tilbage til 1701, da byen blev oprettet for arbejdstagere ansat på Lochryan Estate, som er udstyret med en dyrehave og bowlingbane. Faciliteter i landsbyen inkluderer Lochryan Hotel, et par gæstehuse og B&B virksomheder, en campingplads, en butik og en restaurant.

Landsbyen har en vigtig maritime historie, med færgeservicer som forbinder Skotland og Nordirland.


Belfast Guide

Belfast ligger ved mundingen af floden Lagan, i Antrim, selvom dele af øst og syd Belfast faktisk ligger i Down. Belfast er Nordirlands hovedstad og er omgivet af bjerge, der tilsammen skaber et særligt klima, som er til gavn for gartneri.

Belfast er en ganske grøn by og tilbyder masser af parker og skove som kan udforskes, fra Cave Hill Country Park og Lagan Valley Regional Park til Victorian Botanic Gardens i hjertet af byen. Fra et arkitektonisk perspektiv har Belfast nogle fine bygninger, herunder rådhuset og den moderne Waterfront Hall. Mange af byens viktorianske kendetegn, inklusiv Lanyon Building ved Queens University Belfast og Linenhall Library, var designet af Charles Lanyon.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Cairnryan i Skotland, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.