Sammenlign færger fra Isle of Man til Irland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Isle of Man

Isle of Man er en selvstyrende britisk krone i hjertet af Det Iriske Hav.

Isle of Man, som faldt under Norse styre i 1079, har indflydelse fra vikingetiden, især i navnet ’Tynwald’, som er det ældste kontunuerligt anvendt parlament i verden. Øen er også karakteriseret af et uberørt, smukt landskab bestående af idylliske strande, grønne sletter og en forreven kyststrækning.

Det uberørte terræn og de snoede landeveje gør det til en populær destination for cyklister og motorcyklister og Isle of Man er nok bedst kendt for det verdensberømte TT motorcykel løb, som afholdes hvert år i maj og juni, og tiltrækker omkring 50.000 besøgende hvert år.

Øens hovedhavn er i Douglas på den sydøstlige kyst, og der en praktisk port til de britiske øer og Irland.

Om Irland

Irland er en ø i det nordvestlige Europa, som er politisk opdelt i republikken og Nordirland, og som er en del af Storbritannien.

Hovedstaden, Dublin, som blev grundlagt som en vikinge boplads, er nu et meget populært turistmål med populære seværdigheder såsom Guinness Storehouse. Andre amter som Kerry og Galway er også populære blandt turister.

Det er nemt at komme til Irland med færge. Der er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrig til flere irske havne. Der er også et valg af færgeruter mellem Nordirland og det britiske fastland.

Færger fra Isle of Man til Irland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking