Isle of Man

Sammenlign færger fra Isle of Man til Irland

Der er 2 ferry routes mellem Isle of Man og Irland med 4 afgange ugentligt. Steam Packet leverer 2 routes, Douglas til Dublin sejler 2 gange dagligt, & Douglas til Belfast som sejler 2 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Isle of Man til Irland for at tjekke informasjon.

Isle of Man Irland kort

Tryk her for kort

Færger fra Isle of Man til Irland

Om Isle of Man:

Isle of Man er en selvstyrende britisk krone i hjertet af Det Iriske Hav.

Isle of Man, som faldt under Norse styre i 1079, har indflydelse fra vikingetiden, især i navnet ’Tynwald’, som er det ældste kontunuerligt anvendt parlament i verden. Øen er også karakteriseret af et uberørt, smukt landskab bestående af idylliske strande, grønne sletter og en forreven kyststrækning.

Det uberørte terræn og de snoede landeveje gør det til en populær destination for cyklister og motorcyklister og Isle of Man er nok bedst kendt for det verdensberømte TT motorcykel løb, som afholdes hvert år i maj og juni, og tiltrækker omkring 50.000 besøgende hvert år.

Øens hovedhavn er i Douglas på den sydøstlige kyst, og der en praktisk port til de britiske øer og Irland.

Om Irland:

Irland er en ø i det nordvestlige Europa, som er politisk opdelt i republikken og Nordirland, og som er en del af Storbritannien.

Hovedstaden, Dublin, som blev grundlagt som en vikinge boplads, er nu et meget populært turistmål med populære seværdigheder såsom Guinness Storehouse. Andre amter som Kerry og Galway er også populære blandt turister.

Det er nemt at komme til Irland med færge. Der er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrig til flere irske havne. Der er også et valg af færgeruter mellem Nordirland og det britiske fastland.