Pembroke til Rosslare færge

Pembroke Rosslare færgeruten forbinder Wales med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Irish Ferries. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Pembroke Rosslare færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pembroke - Rosslare færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 1 minut
  • Få pris

Gennemsnitlige Pembroke Rosslare Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pembroke Rosslare ruten er for en bil og 2 passagerer.

Pembroke Rosslare færge anmeldelser

 • "Behov for at være mere fleksible"

  Jeg var syv minutter for sent på min returrejse, og de ville ikke lade mig tage færgen. Det var et mareridt. Synes, at I har brug for at være lidt mere fleksible, da vi ikke var ret sent på den.

  'Eileen' rejste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig tur til Skotland"

  Nem læsning. God club salon. Alt i alt, en god tur.

  'Tim' rejste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre
 • "Irish ferries"

  Var en genial tur fra Pembroke til Rosslare. Personalet var meget venlige og opmærksomme. Vi nød virkelig denne tur.

  'Hugh' rejste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse"

  Hele oplevelsen, både ud og hjem, var godt organiseret. Dette var vores første gang på denne færge og rute.

  'Valerie' rejste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre

Pembroke Guide

Den historiske by Pembroke ligger i Pembrokeshire i det vestlige Wales. Byen ligger på den sydlige Pembrokeshire halvø ved mundingen af floden Cleddau, i bunden af en dal og omgivet af landbrugsjord og skov. Byen ligger ca. 13 km syd for Haverfordwest og 121 km vest for Cardiff. Det middelalderlige slot er en populær attraktion i byen. Slottet var fødested til kong Henry VII i England og blev senere hjemsted for Knights of St John i Storbritannien.

Pembroke havn håndtere både fragt og passagerer. Der er to overfarter til Rosslare i Country Wexford i Irland, som leveres af Irish Ferries. Sejltiden er omkring 3 timer og 45 minutter. Flåden består af fire moderne færger, inklusiv Ulysses, som er verdens største bilfærge.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har været et populært sted blandt turister i over 100 år. Rosslare Stand, for at give byen dens fulde navn og adskille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan prale af, at være et af Irlands mest solrige steder. Byens lange sandstrand er blevet tildelt et blåt flag status, og er derfor populær blandt svømmere og familier. Der er også gode golfbaner tæt på byen.

Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, en bar, et venteområde, legeområde, butikker, biludlejning, puslerum og vekselkontor. Der er færgeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrig.